Skip to main content
فهرست مقالات

نقد و معرفی: کاربرد آنزیمها در تغذیه طیور

نویسنده:

(6 صفحه - از 22 تا 27)

خلاصه ماشینی:

"در ادامه بحث در مورد فیتات صحبت به میان آمده که فسفر موجود در گیاهان مثل غلات و سویا کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرد و علت این امر آن است که دو سوم از فسفر موجود به صورت مغز پیوند شده بافتیات می‌باشد و فقط به وسیله آنزیم فیتاز قابل شکسته‌ شدن می‌باشد که در دستگاه گوارش‌ خوک و طیور یافت نمی‌شود. عنوان بعدی آنزیم‌های گلیکاناز در جیره‌های غذایی حاوی حبوبات‌ است:نقش آنزیم در حبوبات از آنجایی بیشتر مورد اهمیت قرار می‌گیرد که این مواد حاوی مقادیر بالایی از پلی ساکاریدهای غیرنشاسته‌ای و الیگو ساکاریدها هستند و بسیاری از حبوبات نیز عاری از آن می‌باشند در عنوان دیگر این فصل کاربرد فیتازها مورد بررسی قرار گرفته:افزودن‌ فیتاز موجب افزایش احتباس فسفر در طیور گوشتی می‌گردد. در ادامه اندازه‌گیری فعالیت آنزیم بیان شده که برای تعیین فعالیت‌ آنزیم‌ها سه روش اساسی به کار گرفته می‌شود که 1-قند احیاءکننده 2- ویسکوزیته 3-سوبسترای رنگی که بین این سه روش نسبتا دقیق بوده‌ و قابلیت تکرارپذیری نیز دارد و اغلب به عنوان روش برتر شناخته‌ می‌شود،روش دوم بیشتر شبیه شیوهء واقعی عمل بر بدن دام‌هاست،اما وقت‌گیر و نسبتا پیچیده است. عنوان آخر این فصل خریداری آنزیم‌های غذایی بر حسب هزینه‌ به ازای واحد فعالیت می‌باشد که در ضمن توضیح این دو نکته بیان شده‌ که تنها روش مؤثر و کارآمد ارزیابی یک آنزیم غذایی،خورانیدن به دام‌ هدف به همراه یک جیرهء غذایی مطلوب و اندازه‌گیری کارایی و قابلیت‌ آن در دام است. در ادامه فصل واحدهایی برای بعضی آنزیم‌ها آورده شده است که‌ به عنوان مثال 1-فیتاز برای این آنزیم در واحد اندازه‌گیری مورد استفاده‌ قرار می‌گیرد."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.