Skip to main content
فهرست مقالات

نقد و معرفی: جوجه کشی بهداشتی و بیماری های جوجه های جوان

نویسنده:

خلاصه ماشینی:

"این مسئله نمی‌تواند غیرعادی باشد که جوجه‌ها با امراضی خاص مواجه شدمی که دقیقا در ارتباط با عیوب انکوباسیون است و مستقیما مربوط به این قبیل عیوب بوده و در ارتباط با بیماری‌هایی هستند که ممکن است از طریق تخم‌مرغ مورد استفاده‌ برای هچ انتقال یافته باشند و در نتیجه در طول انکوباسیون با افزایش عدم‌ باروری مرگ و میر جنین یا مرگ‌های نوزادان مواجه نشویم که هر کدام به‌ نوبه خود اهمیت زیادی در پرورش طیور دارند. 1-موجود تعداد زیادی تخم‌مرغ‌های روشن یا غیر بارور یا با قدرت جوجه درآوردن پائین‌ 2-حلقه‌های خونی که نشانگر مرگ خیلی زود جنین است 3-تعداد زیاد موارد مرگ و میر در پوسته تخم‌مرغ 4-تخم‌مرغ‌های ترکانده شده 5-هچ شدن‌ خیلی زود یا خیلی دیر و یا جوجه‌های چسبناک 6-جوجه‌های بدشکل 7- جوجه‌های مبتلا به خمیدگی پاها 8-جوجه‌های ضعیف و جوجه‌های کوچک‌ 9-جوجه‌های با تنفس سنگین 10-جوجه‌های مبتلا به عفونت کیسه زرده‌ 11-به طور یکنواخت انجام نشدن عمل هچ 12-منقال طوطی شکل 13- بیماری‌های بازماندن از رشد جوجه‌ها 14-کوتوله‌های پاچماقی و پنجه. الف-درجهء حرارت پایین تفویخ ب) فضای غذا دادن غیرکافی که به وسیله ازدحام یا توزیع ناصحیح دان خوری‌ها حاصل‌ می‌شود ج)گرمای زیاد که در نتیجه از دست دادن آب زیاد حاصل می‌شود د) جوجه‌های ضعیف که قادر به پیدا کردن غذا نیستند ه)کمبودهای تغذیه‌ای در مرغان مادر و)خوردن بستر ز)بیماری‌های جاری جوجه‌های جوان ح)نور غیر کافی‌ علائم بالینی و یافته‌های کالبد گشایی به طور تیپیک یک جوجه بیمار دارای بدنی‌ کم آب است."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.