خلاصه ماشینی:
"از 17 بخش این کتاب،15 بخش آن مطمئنا مربوط به کارهای آدامز و دو بخش انتهایی شامل کارهایی است که به وی نسبت داده شده است.
ب)کشاورزی Foods and Widdowsons McCance the composition of Foods Standards Agency این کتاب ویرایش ششم از مرجعی جامع راجع به ارزش های غذایی بوده و شامل مقادیر آنها برای غذاهای متوادل است.
وی ابتدا راجع به پاتوژنهای میکروبی تولید شده در غذا بحث میکند و سپس به ابزارهای غذایی موجود(کنترل و HACCP )میپردازد.
بخش دوم کتاب کنترل رنگ در غذا شامل شیمی رنگ غذا،پایداری رنگ سبزیجات و گوشت، تحلیل تغییرات در رنگ میوهها، GM مربوط به گیاهان برای بهبود رنگهای طبیعی و تحلیل تصویر رنگ غذا را تشریح مینماید.
بخشهای مختلف این کتاب راجع به تولید و مشکلات جلوگیری از تلفات:اندازهگیری و کنترل مشخصههای محیطی؛کاتالیزور و شیمی سبز؛حلالهای آلی- محلولهای بی خطر؛منابع قابل بازیافت؛فناوریهای فوق العاده و منابع فرعی انرژی؛طرح فرآیندها و مطالعات صنعتی بحث و بررسی میکند."