Skip to main content
فهرست مقالات

کیفیت و ارزیابی کیفی آب و آبیاری

نویسنده:

(4 صفحه - از 4 تا 7)

خلاصه ماشینی:

"که هر کدام از این موارد از دو دیدگاه عام و خاص مورد بررسی قرار گرفتند که یکی از موارد را به عنوان نمونه بیان می‌نماییم: در تصور عام چنین به نظر می‌رسد که آب باران عاری از هرگونه‌ مواد مختلف مخصوصا نمک می‌باشد یعنی مقطر است ولی در واقع‌ چنین نیست در آب باران موادی چون گازهای محلول-ترکیبات ازته، ذرات ریز جامد،مواد معدنی و آلی محلول و باکتریها وجود دارد. فصل پنجم:ارزیابی کیفیت آب آبیاری برای این ارزیابی مواردی در نظر گرفته شده است که عبارتند از: 1-شوری(غلظت کل املاح محلول) 2-نسبت سدیم به سایر کاتوینها 3-غلظت کربنات و بی‌کربنات 4-غلظت بور،کلر و سایر عناصر رسمی برای نمونه خطر شوری(غلظت کل املاح محلول)را توضیح می‌دهمیم. این توصیه‌ها شامل: الف-توصیه‌های ضروری جهت استفاده از آب آبیاری با کیفیت خاص ب-ملاحظات تکنیکی و تدابیر اجرایی ویژه آبیاری در شرایط خاص در قسمت ملاحظات تکنیکی و تدابیر اجرایی ویژه آبیاری در شرایط خاص آمده است: همهء آبهای مناسب در کشاورزی دارای مقداری املاح محلول می‌باشند که مقدار و نوع این املاح محلول بستگی به نوع منبع و زمان بهره‌برداری‌ از آن را دارد."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.