Skip to main content
فهرست مقالات

ترمودینامیک اثر آب گریزی

نویسنده:

(1 صفحه - از 20 تا 20)

کلید واژه های ماشینی : ترمودینامیک اثر آب‌گریزی، انتروپی و آنتالپی توده آلکیل، توده آلکیل آمین، ترمودینامیک زنجیر طولانی آلیفاتیک، توده آلکیل آمین در محلول، آلکیل آمین در محلول آبی، افزایش طول زنجیر آلیفاتیک، اتم کربن در آغاز تیتراسیون، تیتراسیون، زنجیر، اتم کربن در دمای اتاق، آغاز تیتراسیون در محلول آبی، دمای، آلکیل آمونیوم با زنجیر، طولانی آلیفاتیک، اندازه‌گیری کالری متری، توده‌ای شدن آب‌گریز، کالری متری انتروپی، آنتالپی الگولومیریزاسیون با افزایش طول، تیتراسیون کالریمتری، ITC، تجزیه و انتهوف فراهم، توده آب‌گریز، زنجیر خطی آلیفاتیک، اندازه‌گیری مستقیم انتالپی، RNH، تغییرات انتالپی، تغییرات انتروپی، MEDLINE، دما و فشار

خلاصه ماشینی: "ترمودینامیک اثر آب‌گریزی اندازه‌گیری کالری متری انتروپی‌ و آنتالپی توده آلکیل آمین‌ها و زنجیرهای طولانی آلیفاتیک ترجمه و تألیف:سیما کاظم‌بیگی،دانشجوی شیمی کاربردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد استاد راهنما:دکتر امین،استادیار وزارت علوم و تحقیقات و فن‌آوری در این آزمایش ترمودینامیک زنجیر طولانی آلیفاتیک یک توده آلکیل آمین در محلول آبی‌ توسط تیتراسیون کالریمتری هم‌دما ( ITC ) مورد مطالعه قرار گرفت. توده‌ای شدن آبگریز برای آلکیل آمین‌های با 12 تا 14 اتم کربن در دمای اتاق از نظر تغییرات‌ انتالپی مطلوب ولی از لحاظ تغییرات انتروپی نامطلوب می‌باشد. مشاهده متقیم این توده آبگریز توسط ( ITC ) در دما و فشار ثابت برای ما پارامترهای خیلی‌ دقیق ترمودینامیکی را نسبت به اطلاعات بدست آمده از تجزیه و انتهوف فراهم می‌کند. توده‌ای شدن در فازهای مایع و جامد می‌تواند توسط ( ITC ) تشخیص داده شود،در صورتی که با تجزیه و انتهوف به این نتایج نمی‌رسیم."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.