Skip to main content
فهرست مقالات

صنایع کنسرو سازی (اصول و کاربردها)

نویسنده:

(5 صفحه - از 32 تا 36)

کلید واژه های ماشینی : کنسرو، کنسروسازی، فساد، قوطی، مواد غذایی، عامل فساد مواد غذایی، دمای، محصول، کتاب، مواد غذایی کنسروی

خلاصه ماشینی: "محصول قوطیهای کنسرو پس از تولید لازم است برای‌ مدتهای طولانی قابل نگهداری باشند برای این منظور بایستی عاری از عوامل مؤثر در فساد از جمله میکروارگانسیم‌ها باشند و دمای‌ استریلیزاسیون باید تا حدی باشد که مقاومترین میکروارگانیسم‌های‌ احتمالی موجود در محتوی قوطیها نابود شوند. به عنوان مثال: -صفحه 18 سطر 10 کلمهء«آمپرفایر»،به جای«آمپلی‌فایر» -صفحه 24 سطر آخر کلمهء«سفتی»به جای«سختی» -صفحه 28 سطر 6 کلمهء«مابیرنگ»به جای«بی‌رنگ» -صفحه 48 سطر 6 کلمهء«آبی»به جای«آب» -صفحه 83 سطر 5 کلمهء«اثر»به جای«اکثر»و«ترتیبی»به جای‌ «ترکیبی» -صفحه 105 سطر 8 کلمهء«مرسوم»به جای«موسوم» -صفحه 114 سطر ماقبل آخر کلمهء«قوطی»به جای«دستگاه» -صفحه 126 سطر اول کلمهء«قطعی»به جای«قلعی» -صفحه 131 سطر آخر کلمهء«در واقع»به جای«در موقع» -صفحه 135 سطر ما قبل آخر کلمهء«آن گرم»به جای«آب گرم» -صفحهء 241 سطر 17 کلمهء«ارائه»به جای«ادامه» 2-بعضا اشتباهاتی در کتاب دیده می‌شود که شاید بتوان آنها را جزء اشتباهات چاپی در نظر گرفت ولی باعث می‌شوند که خواننده در فهم‌ مطلب دچار انحراف گردد. 3-در برخی موارد اشتباهاتی در کتاب دیده می‌شود که به املا و چاپ‌ ارتباطی ندارد و ناشی از خطای مؤلف می‌باشند به عنوان مثال: -در صفحه 32 سطر 19 از گلوکز به عنوان قند میوه یاد شده است در حالی که قند میوه فروکتوز می‌باشد. 7-در فصل سوم کتاب«فساد کنسروها»انواع فساد در مواد غذایی‌ کنسروی به سه دسته کلی تقسیم شده است که عبارتند از:فساد فیزیکی‌ -فساد میکروبی و فساد شیمیایی با مراجعه به صفحه 276 کتاب و مطالعه مبحث فساد فیزیکی‌ درمی‌یابیم که:«فساد فیزیکی عبارت است از تغییر شکل، باد کردگی،فرورفتگی و دفورمه شدن قوطی در اثر عوامل فیزیکی»که هر یک از این حالت‌ها می‌تواند باعث باز شدن درز و نفوذ عوامل فساد به‌ داخل قوطی شود."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.