Skip to main content
فهرست مقالات

توجه به همه چربی ها بر چسب باطل نزنیم

نویسنده:

(4 صفحه - از 56 تا 59)

خلاصه ماشینی:

"تشریح کامل ساختمان و نحوهء عملکرد انواع‌ چربی‌ها به دو صورت مضر و مفید در بدو امر و سپس بررسی ساختار اسیدهای چرب و ترکیبات‌ موجود در زرده-سفیده و پوسته تخم‌مرغ و در انتها بیان نحوهء غنی‌سازی ترکیبات درونی تخم‌مرغ‌ خود منجر به آشنایی تدریجی و ترتیبی مخاطب با مبحث شده و شناختی درست از عملکرد چربی‌ها را ملکه ذهن مخاطب می‌گرداند. حال که توانستیم با دیدی‌ بازتر به مصرف چربی‌ها توجه کنیم در مورد تخم‌مرغ و اثرات آن بر میزان کلسترول خون چه‌ نظری دارید؟ طبق بررسی‌های به عمل آمده‌ مصرف حداکثر 4 عدد تخم‌مرغ در هفته،لطمه‌ای‌ به سیستم قلبی-عروقی وارد نمی‌نماید(در گذشته‌ مصرف تخم‌مرغ برای بیماران دارای چربی خون‌ منع می‌گردید)البته افراد مبتلا به ناراحتی‌های‌ قلبی بهتر است این تعداد را به 2 عدد کاهش دهند و همراه با آن رژیم مملو از میوه و سبزیجات را بگنجانند."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.