Skip to main content
فهرست مقالات

اپیدمیولوژی تغذیه

نویسنده:

(3 صفحه - از 43 تا 45)

کلید واژه های ماشینی : اپیدمیولوژی تغذیه، مواد مغذی، شاخص‌های بیوشیمیایی رژیم غذایی، رژیم غذایی، اطلاعات، بیماری، عنوان اپیدمیولوژی تغذیه، شاخص توده بدنی، مصرف، شاخص

خلاصه ماشینی:

"اپیدمیولوژی تغذیه اشرف دهقان نویسنده:والتر ویلت ترجمه:فرناز خوشنویسان،سید رضا راست‌منش ناشر:مرکز ملی تحقیقات علوم پزشکی کشور و این مطالعات بوم‌شناسی به طور قابل‌ ملاحظه‌ای مفید می‌باشد،اما،به دلیل روابط بین‌ عوامل غذایی و بیماری،نمی‌تواند نتایج قطعی‌ به دست دهند و حتی ممکن است گاهی اوقات‌ گمراه‌کننده هم باشد. عنوان دوم:سنجش رژیم غذایی در مطالعات‌ اپیدمیولوژیک این عنوان شامل چند بخش است که‌ عبارتند از:مواد مغذی در مقابل غذا،بعد زمان، روش‌های متداول برای بررسی غذایی،روشهای‌ مبتنی بر دریافت غذایی،پرسشنامه تکرر غذایی و اعتبار روش‌های بررسی غذایی که در ادامه به ذکر بخش‌های مهم آن خواهیم پرداخت. در این عنوان،استفاده از اندازه‌گیری‌های‌ بیوشیمیایی به عمل آمده روی خون یا بافت‌های‌ دیگر را به عنوان شاخص دریافت مواد مغذی‌ معرفی می‌شود و در مطالعات اپیدمیولوژیک از سرم و پلاسما برای سنجش شاخص‌های‌ بیوشیمیایی رژیم غذایی استفاده می‌شود."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.