Skip to main content
فهرست مقالات

کشف دوباره سیب (داروی خانگی امتحان شده)

نویسنده:

(4 صفحه - از 22 تا 25)

خلاصه ماشینی:

"در کتاب عناصر موجود در سیب،تأثیر و روش استفاده از آنها و همچنین انواع‌ سیب و رابطه بین سیب و انسان از نظر سلامتی و زیبایی تشریح شده است. حفظ کیفیت سیب و شرایط برداشت تا انبار و دستور العمل تهیه چندین نوع غذا و شیرینی و سایر خوارکی‌هایی که در تهیه آنها از سیب استفاده می‌شود،مطالب‌ دیگری است که در کتاب حاضر شده‌اند در اینجا به طور کلی و مختصر و مفید تعدادی از موارد مزبور را که در کتاب‌ آمده است توضیح می‌دهیم. جدول زیر مواد مغذی اصلی سیب و مقادیر آنها را نشان‌ می‌دهد: یک عدد سیب با وزن و اندازه متوسط حدود 112 گرم بوده و تامین کننده 25 درصد دریافت روزانه توصیه شده برای ویتامین C می‌باشد. این نقش، تنها به خاطر ویتامین‌ها،مواد معدنی و فیبری که در این میوه موجود است نمی‌باشد، بلکه به دلیل آنتی‌اکسیدان(مواد ضد اکسیداسیون)دیگر درون آن است. به دلیل سالم‌ بودن این میوه و خواص مفید آن برای سلامتی انسان آن را می‌توان به داروخانه‌ای‌ کوچک توصیف کرد افرادی که این میوه ارزشمند را به‌طور منظم مصرف می‌کنند از بروز بسیاری از بیماری‌ها در خود جلوگیری می‌کنند. این نقش، تنها به خاطر ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبری که در این میوه موجود است‌ نمی‌باشد،بلکه به دلیل آنتی اکسیدان‌ (مواد ضد اکسیداسیون)دیگر درون آن است سیب در از بین بردن عفونتها بسیار مهم است. در پایان روش تهیه چندین نوع غذا و شیرینی و سایر مواد خوراکی که در تهیه‌ آن‌ها از سیب استفاده شده است را توضیح می‌دهیم."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.