Skip to main content
فهرست مقالات

سیب زمینی و ارزش غذایی آن

نویسنده:

(3 صفحه - از 70 تا 72)

کلید واژه های ماشینی : سیب‌زمینی، زمین، زدن سیب‌زمینی باعث افزایش سولانین، انبار، روش‌های نگه‌داری سیب‌زمینی، نگه‌داری سیب‌زمینی، سیب‌زمینی و ارزش غذایی، ویتامین ث، سیلو، پوست

خلاصه ماشینی:

"البته باید توجه کرد که مقدار ویتامین ث موجود در سیب‌زمینی به عواملی نظیر نحوهء نگهداری در انبار،نحوهء طبخ در آشپزخانه و درجه حرارت محیط بستگی دارد که در ذیل توضیح داده می‌شود: 1-تقریبا 50 درصد از ویتامین ث سیب‌زمینی، در اثر نگهداری(انبار در دما 12 درجه سانتی‌گراد) کاهش می‌یابد. روش‌های نگهداری سیب‌زمینی: نظر به این‌که هدف اصلی در نگهداری سیب‌ زمینی جلوگیری از انجماد فساد و جوانه زدن آن‌ است،لذا عموما روش‌های مختلفی برای افزایش‌ زمان ماندگاری سیب‌زمینی مورد استفاده قرار می‌گیرند که عبارتند از: 1-استفاده از روش‌های سنتی و انبارهای‌ معمولی 2-استفاده از مواد شیمیایی؛قبل از برداشت‌ سیب‌زمینی با پاشیدن الکل مالیک یا هیدرازین‌ مالیک روی بوته‌ها می‌توان از جوانه‌زدن جلوگیری‌ کرد. در هنگام برداشت سیب‌زمینی‌ باید دقت شود که غده‌ها زخمی نشوند در غیر این صورت‌ فساد و گندیدگی‌ در غده‌های آسیب‌دیده‌ به شدت افزایش می‌یابد و در اثر مجاورت‌ با محصول سالم‌ موجب آلودگی غده‌های دیگر می‌شود مهم‌ترین ماده اصلی موجود در سیب‌زمینی‌ نشاسته است که‌ معمولا بین 9 الی 25 درصد آن را تشکیل می‌دهد."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.