Skip to main content
فهرست مقالات

شیر، غذای پر ارزش: به مناسبت توزیع شیر رایگان در مدارس کشور

مترجم:

(10 صفحه - از 40 تا 49)

کلید واژه های ماشینی : شیر، کلسیم، شیر گاو، چربی، جذب کلسیم، بدن، مصرف، اسید، کودکان، سلول‌های، چاقی، جذب کلسیم و وزن بدن، غذاهای سرشار از کلسیم، خوردن غذاهای سرشار از کلسیم، اسید چرب، شیر گاو منبع، وزن، جذب کلسیم و ذخیرهء چربی، کلسیم و ذخیرهء چربی بدن، رژیم غذایی، خطر ابتلا به نقرس، افزایش، اسید اوریک، ویتامین A، میلی‌گرم افزایش در جذب کلسیم، مصرف غذاهای سرشار از کلسیم، چربی بدن در کودکی، مقدار کلسیم خون استفاده، جلوگیری، ویتامین D

خلاصه ماشینی: "فایده‌های شیر در سلامت انسان شیر گاو که اساس دیگر محصولات لبنی است،به این‌ سبب که منبع بسیار خوبی از ویتامین D ،کلسیم و نیز ویتامین‌ K است-سه مادهء غذایی اساسی در سلامت استخوان‌ها- موجب تقویت و استحکام استخوان‌ها می‌شود. آیا تمایل دارید وزن خود را-مخصوصا در میانسالی، کاهش دهید؟تحقیقی که در شمارهء آوریل مجلهء تحقیقات‌ مربوط به چاقی منتشر شده است نشان می‌دهد که خوردن‌ غذاهای سرشار از کلسیم مخصوصا غذاهای لبنی کم چرب‌ مثل شیر گاو،ماست و دوغ می‌تواند واقعا مثمر ثمر باشد. به همین دلیل وقتی جذب روزانهء کلسیم بسیار پایین می‌آید، برای این که مقدار مناسب کلسیم خون در سطح خود باقی‌ بماند،ذخیره‌های کلسیم از استخوان‌ها بیرون کشیده می‌شود تا غلظت کلسیم در خون در سطح نرمال باقی بماند و این‌ جایی است که ویتامین D وارد عمل می‌شود. کالسیتریول( CALCITROL )که‌ از نظر متابولیکی شکل فعال ویتامین D است با هورمون آیا تمایل دارید وزن خود را- مخصوصا در میانسالی-کاهش‌ دهید؟تحقیقی که در شمارهء آوریل مجلهء تحقیقات مربوط به‌ چاقی منتشر شده است نشان‌ می‌دهد که خوردن غذاهای‌ سرشار از کلسیم مخصوصا غذاهای لبنی کم چرب مثل‌ شیر گاو،ماست و دوغ می‌تواند واقعا مثمر ثمر باشد. یک بررسی-که از تجزیه و تحلیل‌ اطلاعات جمع‌آوری شده از تحقیقات‌ تخصصی آینده‌نگرانهء سلامت که بر روی 4700 نفر از مردان بزرگسال انجام‌ شده است-نشان می‌دهد که خطر ابتلا به نقرس در بین افرادی که گوشت‌ قرمز،ماهی یا غذاهای دریایی(از هر نوع)بیش‌تر مصرف می‌کنند،تا 50% افزایش می‌یابد و این در حالی است هک‌ خطر ابتلا به این نوع نقرس با افزایش‌ جذب محصولات لبنی کاهش‌ می‌یابد."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.