خلاصه ماشینی:
"از قرار دادن مواد غذایی بیش از حد ظرفیتدر داخل یخچال خودداری نمایید.
میکروبهای سرما دوست در یخچال همرشد میکنند،از گذاردن غذاهای آلوده دریخچال خودداری کنید.
از نگهداری شیر پاستوریزه در خارج ازیخچال خودداری شود.
از انتشارات اداره نظارت بر مواد غذایی وبهداشتی-معاونت درمان و دارووزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکیبعد از مصرف شیر پاستوریزه شیشه خالی رابا آب سرد شستوشو دهید.
چنانچه شیر پاستوریزه بیش از 48 ساعت دریخچال باقی بماند و علائم فساد و بریدگی درآن مشاهده نشود،قبل از مصرف آن را حد اقلبه مدت 10 دقیقه بجوشانید.
ظروف مورد استفاده شیر خام باید پس ازمصرف با آب و مایع ظرفشویی شسته شده،با آب سالم آبکشی شود.
کره بسته بندی شده پاستوریزه تنها به مدتیک هفته در داخل یخچال قابل نگهداری است.
از مصرف کره غیر پاستوریزه به صورتمستقیم خودداری کنید.
کشک مایع را قبل از مصرف به مدت 10 تا20 دقیقه بجوشانید.
از نگهداری قوطی کنسرو در یخچال ومحیطهای مرطوب خودداری نمایید."