خلاصه ماشینی:
"روشهای آموزشی مناسب برای تعاونیها نوشته:عزت الله سام آرام مدیر گروه آموزشی تعاون و رفاه اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی (به تصویر صفحه مراجعه شود) مفهوم تعاون در حداقل دو سطح مطرح است،اول درک مفهوم،دوم عمل به آن،در جامعه ما هردو سطح از مفهوم تعاون مورد نیاز است و برای توسعه تعاونیها باید از روشهای مختلف برای آموزش کانسیکه در تعاونیها عضو هستند استفاده کنیم.
در این سه گروه بعد از اینکه اعضاء به اندازه کافی علاقمند میشدند که بدانند آیا راهی برای رفع موانع وارد کردن این مواد در صورت غذای خانواده هست یا نه،یک متخصص تغذیه همان چارهها و دستور پختهایی را که در سه گروه اول و ضمن سخنرانی ارائه شده بود بیان و ارائه میکرد.
در هردو این دستههای سهگانه یعنی هم در دستههاییکه برایشان سخنرانی بعمل آمده بود و هم در دستههایی که افراد آن درباره مطلب مورد نظر به بحث و مذاکره پرداخته بودند،در ابتداء از حاضران سئوال میشد که چند نفر تا آن زمان از این مواد بعنوان غذا استفاده کردهاند."