Skip to main content
فهرست مقالات

تعاونیهای تولید کشاورزی و نقش آنها در توسعه پایدار با نگاهی به توسعه باغات پسته

نویسنده:

(26 صفحه - از 34 تا 59)

کلید واژه های ماشینی : تعاونی، کشاورزی، مدیر، تولید، زمینه‌های تشکیل تعاونی صنایع دستی، کارکنان، تعاونیهای تولید، مدیریت، توسعه، صنایع دستی

خلاصه ماشینی:

"(به تصویر صفحه مراجعه شود) تعاونیهای تولید کشاورزی و نقش آنها در توسعه پایدار با نگاهی به توسعه باغات پسته *رضا صفری شالی 1-مقدمه در ابتدا باید اشاره کرد که به منظور ارتقاء تولید در باغات پسته باتوجه به‌ تحقیقات متفاوتی‌1که در زمینه‌ افزایش راندمان تولید در بخش‌ کشاورزی انجام گرفته است دو دسته‌ از عوامل متفاوت و جدا از هم قابل‌ تفکیک هستند که در هنگام برنامه‌ ریزی برای یک واحد تولیدی باید به هر دو جنبه و زوایا توجه داشت،یک دسته‌ از این عوامل ویژگیهای نرم‌افزاری‌ هستند که بیشتر بر متغیرهای کیفی‌ (چون شکل مالکیت،حاکمیت یا شکل‌ تصرف و مدیریت و سازمان کار،شیوه‌ توزیع و همچنین ویژگیهای فرهنگی آن‌ گروه)دلالت دارد،که این ویژگی‌های‌ ساختاری در شیوه بهره‌برداری از منابع پایه(چون آب و خاک)و ابزار و ماشین‌آلات و... بقیه از صفحه 92 مورد مطالعه باید یادآور شد که‌ توسعه تعاونیهای تولید پسته امکانات‌ مناسب و لازم برای تحقق برخی از هدفهای نظام جمهوری اسلامی را نیز محقق می‌سازد که از آن جمله می‌توان‌ از موارد زیر نام برد: 1-حرکت در راستای تحقق عدالت‌ اجتماعی در این بخش 2-افزایش بهره‌وری در بخش تولید پسته و در نهایت افزایش صادرات‌ غیرنفتی کشور 3-تقویت مشارکت باغداران پسته‌ در برنامه‌های توسعه کشاورزی 4-حفظ محیط زیست و استفاده‌ بهینه از منابع طبیعی کشور به‌ویژه اب‌ و خاک که در مناطق تولید این محصول‌ بسیار حیاتی هستند و در نتیجه امکان‌ اعمال توسعه پایدار در این بخش از اقتصاد کشور 5-تنظیم برنامه تولید و الگوی کشت‌ و تأمین مدیریت تولیدی در سطح‌ واحدهای خرد و منفرد و جدا از هم همچنین باید اشاره کرد که‌ شرکت‌های تعاونی تولید اهداف جانبی‌ دیگری را نیز برآورده می‌سازند که از حیث ضروریات توسعه کشاورزی و همچنین توجه به اعضای این تعاونیها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.