Skip to main content
فهرست مقالات

دانستنیهای بهداشتی و پزشکی نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان

نویسنده:

کلید واژه های ماشینی : مصرف، بهداشتی، پزشکی نقش تغذیه در پیش‌گیری، بدن، چربی، افزایش دفع مواد غذایی، افزایش مصرف انواع سبزی‌ها، سلولی، پیش‌گیری از سرطان، ویتامین‌ها و افزایش مصرف چربی‌ها

خلاصه ماشینی: "علت بروز بیش از 09 درصد سرطانها در اثر عوامل محیطی از جمله: -رژیم غذایی -عوامل شیمیایی:سیگار،ذرات معلق‌ موجود در هوای شهرهای صنعتی،بعضی‌ از داروها،مواد نگهدارنده در مواد غذایی‌ کنسرو شده و غیره نظیر نیتریت، حشره‌کش‌ها،بعضی از رنگ‌ها -عوامل فیزیکی:نور آفتاب،اشعهء ایکس -سایر موارد اثبات شده و اثبات نشده اما مشکوک و عوامل غیرمحیطی مثل سن و عوامل ارثی و غیره می‌باشد. البته باتوجه‌ به اینکه این منابع غذایی علاوه بر چربی‌ دارای سایر مواد مغذی موردنیاز بدن نظیر پروتئین،املاح و ویتامین‌ها می‌باشد بایستی در مقادیری خاص که توسط کارشناسان تغذیه تعیین می‌گردد از چربیهای حیوانی نیز استفاده شود. علاوه بر این،رژیم‌های غذایی حاوی‌ میوه و سبزی و غلات به دلیل مصرف کم‌ چربی و ایجاد احساس سیری و ممانعت از دریافت زیاد مواد غذایی از چاق شدن که‌ عامل مستعدکننده‌ای برای بروز برخی‌ سرطانها می‌باشد می‌کاهد و به این صورت‌ بسیار مفید خواهد بود."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.