Skip to main content
فهرست مقالات

سیلوی علوفه؛ بستری مناسب برای ایجاد گسترش تعاونیهای کشاورزی

کلید واژه های ماشینی : سیلو، علوفه، سیلوی علوفه، دامها، ذرت، تفاله، زمین، تخمیر، عمل مواد غذایی سیلو، آب، کاه، مواد سیلو، برداشت علوفه سیلو، علوفه سیلو، محصولات، گودال، ایجاد گسترش تعاونیهای کشاورزی، سیلوی محصولات کشاورزی، کف سیلو، جلوگیری، متر مکعب مواد سیلو، داخل سیلو، قسمت بالایی سیلو، قسمت، اقتصادی، روش ساختن سیلوی زیرزمینی ذرت، غذایی مواد سیلو، تولید، مقدار مواد سیلویی، سیلوی تفاله چغندر قند

خلاصه ماشینی: "مقدمه بشر از زمانهای گذشته تا کنون، احتیاجات غذایی و رفاهی خود را از حیوانات،گیاهان و زمین تأمین نموده است‌ تا جایی که حتی از پوست حیوانات و برگ‌ (به تصویر صفحه مراجعه شود) سیلوی علوفه؛بستری‌ مناسب برای ایجاد و گسترش تعاونیهای‌ کشاورزی درختان به عنوان پوشش بدن استفاده‌ می‌کرده است. با این وصف،سیلوی علوفه می‌تواند به‌ عنوان یک فعالیت اقتصادی در مناطق‌ روستایی کشور مورد توجه قرار گیرد و علاقمندان می‌توانند برای فعالیت اقتصادی‌ با ایجاد و راه‌اندازی تعاونیهای کشاورزی‌ و... در این‌ نوشتار سعی می‌گردد برای علاقمندان و به‌ عنوان باب آشنایی،مختصری در مورد سیلوی علوفه و سایر محصولات‌ کشاورزی مطرح شود. برای شروع سیلو کردن‌ معمولا به‌ ضخامت حدود 4 تا 8 سانتیمتر گاه در کف‌ سیلو ریخته می‌شود و تفاله را روی آن‌ قرار می‌دهند. ج-سیلوی ذرت علوفه‌ای چنانچه در نظر باشد از ذرت علوفه‌ای‌ برای تهیه سیلو استفاده شود؛بهترین زمان‌ برداشت هنگامی است که دانه‌های ذرت به‌ صورت خمیری باشد. برای برداشت روزانه باید دقت شود که‌ علوفه سیلو شده بیش از اندازه در مجاورت‌ هوا قرار نگیرد زیرا موجب فاسد شدن آن‌ می‌گردد. انجام عمل تهویه در سیلو مسأله مهمی است که باید به آن توجه نمود عموما یک تیر چوبی در داخل سیلو در هنگام پر کردن می‌گذارند و پس از خاتمه‌ عمل چوب را کشیده و به این طریق به‌ راحتی عمل تهویه صورت خواهد گرفت. باید توجه داشت که نوع اخیر،چنانچه‌ مورد نظر باشد و از مصالح ساختمانی‌ استفاده نشود،ارزش غذایی مواد سیلو شده پائین خواهد آمد."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.