Skip to main content
فهرست مقالات

بکارگیری تکنولوژی غشاء در شرکتهای تعاونی تولیدی مواد غذایی

نویسنده:

کلید واژه های ماشینی : غشاء ،تعاونی تولیدی مواد غذایی ،شرکت‌های تعاونی تولیدی مواد ،بکارگیری تکنولوژی غشاء در شرکت‌های ،تکنولوژی غشاء در شرکتهای تعاونی ،صنایع غذایی ،غشاء اسمز معکوس ،تغلیظ ،کاربرد غشاءها در صنایع غذایی ،تعاونیهای تولیدی صنایع غذایی ،آب پنیر ،آب ،آلودگی محیط زیست ،کاربرد تکنولوژی غشاء در صنایع ،بکارگیری غشاء در صنعت غذا ،تصفیه پسابهای ،پساب‌های کارخانجات صنایع غذایی ،محیط زیست ،تولید پروتئین آب پنیر ،صنعت ،صنایع غذایی توجیه اقتصادی ،تعاونیهای فعال صنایع غذایی ،تعاونیهای مواد غذایی ،غشاءها در تعاونیهای مواد ،تصفیه پسابهای صنعتی و کاربردی ،ژلاتین ،مصرف ،پساب‌های صنایع غذایی ،بکارگیری تکنولوژی جدید غشاءها ،قند و مواد قندی

خلاصه ماشینی:

"2-تولید محصولات غذایی در حرارت‌ پایین با کیفیت بالاتر 3-مصرف انرژی کمتر و افزایش‌ راندمان تولید 4-طراحی آسانتر کارخانه و مکانیزوم‌ عملیاتی ساده‌تر 5-جداسازی مواد ارزشمند با هزینه‌ پایین‌تر 6-جلوگیری از آلودگی محیط زیست‌ معایب 1-اجرای طرحج غشاء در حال حاضر در تمام صنایع غذایی توجیه اقتصادی ندارد بویژه که در ظرفیت‌های پایین،هزینه‌ ثابت افزایش یافته و توجیه طرح را با اشکال مواجه می‌سازد. راه‌کار تعاونی در بهره‌گیری از منابع موجود و بکارگیری تکنولوژی‌ جدید غشاءها در تعاونیهای مواد غذایی: همانطور که بیان گردید از جمله‌ مسائل موجود بر سر راه بکارگیری این‌ تکنولوژی هزینه نسبتا بالاست که با توجه به ظرفیت‌های پایین در شرکت‌های‌ تولیدی موجود توجیه اقتصادی پایینی‌ داشته است و کمبود مواد اولیه و محصولات تولیدی باعث افت کسر هزینه‌ جاری در گردش شده و سودآوری را کاهش می‌دهد. در اینجا لازم است یادآور شویم که در حال حاضر بهره‌برداری مناسب از مواد دفعی و پساب‌های کارخانجات صنایع‌ غذایی در اغلب موارد صورت نمی‌گیرد و غالبا بعنوان کودهای نباتی یا خوراک دام‌ مصرف می‌شود که خود نیاز به تکنولوژی‌ ویژه‌ای دارد تا باعث آلودگی بیشتر محیط نگردد."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.