Skip to main content
فهرست مقالات

چه بخوریم؟ چگونه بخوریم؟

مصاحبه شونده:

نویسنده:

(4 صفحه - از 46 تا 49)

کلید واژه های ماشینی : نان، گندم، زنان، اسیدهای امینه، مصرف، جوانه گندم، تهیه‌ی مواد غذایی انسان استفاده، سوری، روغن، بدن، شیر، پوست، ارزن، اسیدهای امینه بدنتان تأمین، مواد غذایی، تهیه‌ی، مواد غذایی کشور تأمین، سلامت، اسیدهای امینه‌ی لازم، حال محتوی اسیدهای امینه لازم، گندم جوانه‌زده، گندم جوانه‌زده استفاده، جمعیت، بدن انسان، حرکت، توصیه، انسان، ریزش مو، مو از گندم جوانه‌زده، سلامت وزیبایی پوست و مو

خلاصه ماشینی: "برای نمونه از وقتی‌ که غذا جویده می‌شود،تا زمانی که جذب بدن‌ می‌شود به اندازه‌ی 10 درصد از کالری غذای‌ خورده شده را دستگاه گوارش مصرف می‌کند و اگر کالری غذای خورده شده را 3000 در نظر بگیریم،برای هضم این غذا،300 کالری لازم‌ است. مثلا چند وقت پیش که‌ برای شرکت در کنفرانسی،به جزیره‌ی قشم‌ رفته بودم،در آنجا مشاهده کردم که یکی از زنان بسیار دانشمند وفاضل به نام خانم دکتر معظمی،مطالعه‌ی عمیقی را برای پرورش‌ آلکهایی(جلبک)که سرشار از پروتئین است، آغاز کرده،اگر این کار گسترش پیدا کند، می‌توان امیدوار بود که مقدار کمی از مواد غذایی‌ کشور تأمین شود. ما به وسیله‌ی بعضی از دانه‌های غلات می‌توانیم تا حدودی نان را غنی‌ کنیم و کمبودهای اسیدهای امینه را که در حال‌ حاضر در نان کشور وجود دارد جبران کنیم، تا آن‌هایی که غذای اصلی‌شان فقط نان است و در طول هفته بجز یکی دو بار نمی‌توانند از غذای‌ دیگری استفاده کنند،با مصرف این نان غنی‌ شده همراه با قدری سبزی،سیب‌زمینی و... زیرا فقط کلسیم موجود در شیر است که‌ مقدار زیادی از آن جذب بدن می‌شود و نکته‌ای‌ که در مورد شیر در یکی از مقالات خارجی‌ توجه مرا جلب کرد این است که شیر را باید خالص و بدون مواد افزودنی چای یا قهوه‌ مصرف کرد. پیش از این‌ نیز اشاره کردم که باید هنگامی آن را مصرف‌ کنند که بزرگی جوانه گندم دو تا سه برابر گندم‌ شده باشد،چرا که این‌گونه مواد غذایی خیلی‌ آسیب‌پذیرند و اگر برای مدتی بیش از معمول‌ جوانه گندم یا جو را در معرض رطوبت قرار دهید بو می‌گیرد و فاسد می‌شود."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.