Skip to main content
فهرست مقالات

خواص درمانی آب میوه ها

نویسنده:

(5 صفحه - از 62 تا 66)

خلاصه ماشینی:

"قبل از آن‌ که درباره‌ی مواد اصلی و اساسی میوه‌ها به خصوص‌ میوه‌های موجود در کشورمان از جهات فوق بپردازیم، بی‌مورد نیست نظر چند پزشک و متخصص تغذیه را درباره‌ی خاصیت دارویی میوه‌ها بیان کنیم: بسیاری از پزشکان،رژیم میوه و یا آب میوه را برای کمک به معالجه‌ی بعضی بیماران تجویز می‌کنند، به خصوص در بیماری‌های قلبی هنگام هیدروپزی‌ یعنی تجمع آب در بدن. اسیدهای‌ آلی که در میوه‌ها وجود دارد به صورت زنجیری است و با اسیدهای معدنی و اسیدهای حلقوی و سایر اسیدهای آلی میوه‌ها در بدن سوخته شده و ایجاد کالری می‌کند و املاح آن‌ها ایجاد کربنات‌های قلیایی‌ می‌کند و به هیچ وجه حالت قلیایی خون را ضعیف‌ نمی‌کند و مهم‌تر از همه این که طبق بررسی سهولز این اسیدها میکرب کش هستند و بعد از مدت‌ مشخص،بیماری از میکرو اورگانیسم‌ها را از بین‌ می‌برند. پتاسیم یک عامل ضروری برای بدن‌ قند میوه‌ها به خصوص قند انگور به محض این که وارد بدن‌ می‌شود جذب می‌شود و انرژی‌ قابل ملاحظه‌ای ایجاد می‌کند. میزان ویتامین‌های موجود در سیب و انگور به خصوص‌ در مورد ویتامین ث در حدی نیست که بتواند نیاز بدن‌ را از این حیث تأمین کند ولی نارنج و لیمو ترش دارای‌ ویتامین ث قابل ملاحظه هستند. در کشور فرانسه اسید اسکوربیک را به عنوان ضد اکسیداسیون در آب میوه‌ها به کار می‌گیرند و در امریکا مصرف عمده‌ی ویتامین ث‌ برای جلوگیری از تیره شدن و تغییر رنگ میوه‌های‌ منجمد شده است."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.