Skip to main content
فهرست مقالات

اخبار بهداشتی

(3 صفحه - از 57 تا 59)

کلید واژه های ماشینی : سوءتغذیه، تغذیه، سرخک، صبحانه، بیماری‌ها، کودکان، زنان، عفونت، اسیدفولیک، بارداری، نان، مادر، انرژی، قندی، خوردن صبحانه، مواد غذایی، مصرف، عفونت استرپتوکوکی زنان باردار، بدن، صرف، درصد عفونت‌های نوزادان، مواد قندی، حتا، مواد غذایی غیر قندی، عفونت‌های استرپتوکوکی مادر در طول، بدن به مواد غذایی، مرکز کنترل بیماری‌ها، صرف شام و خوردن صبحانه، نقص عضو نوزاد، طول روز

خلاصه ماشینی: "یک صبحانه خوب چه خصوصیاتی دارد؟ چه جیزی برای صبحانه مناسب است و از چه‌ موادی باید اجتناب کرد؟ از خوردن صبحانه‌ای که مواد قندی فراوان دارد باید خودداری شود مانند چای با نان‌شیرینی،چراکه انرژی‌ صبحگاهی شما را تأمین می‌کند ولی باعث کسالت و خواب‌آلودگی شما در طول روز می‌شود. « CDC »مرکز کنترل بیماری‌ها، تخمین زده است در صورتی که زنان در سن باروری، قبل از لقاح و در طول مدت بارداری از آهن استفاده‌ کنند،تولد کودکان مبتلا به بیماری‌هایی چون‌ «اسپاینابیفیدا»و دیگر بیماری‌هایی که نقص لوله‌ عصبی را در جنین به وجود می‌آورد،70 درصد کاهش‌ پیدا خواهد کرد. در تحقیقاتی که به وسیله مرکز کنترل بیماری‌ها انجام شده است،معلوم شد که فقط هفت درصد زنان‌ امریکایی از این‌که اسیدفولیک(قرص آهن)باید قبل‌ از بارداری مصرف شود،آگاهی داشتند و تنها 13 درصد از این زنان می‌دانستند که کمبود اسیدفولیک باعث‌ نقص مادرزادی نوزاد خواهد شد."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.