Skip to main content
فهرست مقالات

تبخیر - تعرق پتانسیل و ضریب گیاهی زعفران

نویسنده:

ISC (14 صفحه - از 29 تا 42)

کلید واژه های ماشینی : زعفران، تبخیر، تبخیر و تعرق گیاه مرجع، آبیاری، ضریب گیاهی زعفران، لایسیمتر، تعرق پتانسیل و ضریب گیاهی، آب، ضریب گیاهی، طول دوره رشد زعفران، دوره رشد زعفران براساس آبیاری، آبیاری زعفران براساس تبخیر، مقدار آب آبیاری، ضریب گیاهی ماهانه زعفران، تعرق ماهانه گیاه زعفران، خاک، ماههای، سطح زیر کشت، تعرق ماهانه زعفران، دوره رشد زعفران در سال، تعرق گیاه مرجع و تبخیر، تعرق زعفران در طول دوره، اوایل دوره رشد زعفران، تعرق زعفران به تبخیر، طول دوره رشد گیاه، مراحل چهارگانه دوره رشد زعفران، ایران، دوره رشد زعفران و طول، تغییرات ضریب گیاهی، تعرق پتانسیل گیاه زعفران

خلاصه ماشینی: "(به تصویر صفحه مراجعه شود) شکل شمارهء 1:تغییرات سطح زیر کشت زغفران در استان خراسان در ارتباط با نیاز آبی این گیاه و مسائل مربوط به آبیاری آن تحقیقات زیادی وجود ندارد و بررسی تحقیقات انجام ششده بر روی این محصول در داخل و خارج از کشور این موضوع را نشان‌ (2)-مزارت کشاورزی،اداره کل آمار و اطلاعات،آمارنامه کشاورزی(سال زراعی 76-75)،نشریه شماره 01/77،1377. جدول شمارهء 4:عملکرد زعفران خشک در داخل و خارج لا یسیمتر بر حسب کیلوگرم‌ در هکتار(سال 78-77) (به تصویر صفحه مراجعه شود) متوسط ضریب گیاهی ماهانه زعفران در شکل 2 نشان داده شده است باتوجه به روش‌ معمول در رسم منحنی ضریب گیاهی که دوره رشد گیاه به چهار مرحله تقسیم می‌شود و در هر مرحله تغییرات ضریب گیاهی خطی در نظر گرفته می‌شود،از تطبیق این منحنی با یک منحنی‌ خطی شکل 3 حاصل شده است. (به تصویر صفحه مراجعه شود) شکل شمارهء 5:مقایسه بارندگی موثر و تبخیر-تعرق زعفران در سالهای اول و دوم نسبت تبخیر-تعرق زعفران به تبخیر از طشتک کلاس A در طول دوره رشد زعفران در سال ول در شکل 6 رسم شده و نشان می‌دهد که این ضریب بین 2/0 تا 5/0 متغیر بوده بطوریکه‌ در ماه آذر بیشترین مقدار را داشته است متوسط این ضریب در طول دوره رشد 4/می‌باشد. -متوسط نسبت تبخیر و تعرق گیاه به تبخیر از تشت کلاس A در طول دوره رشد و در سال‌ اول 4/0 بوده بطوریکه بین 2/0 تا 5/0 متغیر می‌باشد از این ضریب می‌توان در برنامه‌ریزی‌ آبیاری زعفران براساس تبخیر از تشت استفاده نمود."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.