Skip to main content
فهرست مقالات

راهنمای شرکتهای تعاونی تولید: امکان سنجی ایجاد یک واحد تولیدی

نویسنده:

کلید واژه های ماشینی : تولید، مواد اولیه، راهنمای شرکت‌های تعاونی تولید، تکنولوژی، مصرف، امکان‌سنجی ایجاد یک‌واحد تولیدی، شیر، بازار، محصول، اقتصادی

خلاصه ماشینی:

"3-تهیه و تدوین رئوس کلی پروژه یا بعبارت دیگر تهیه پیش طرح و بررسی‌ امکانات ایجاد صنعت در مرحله‌ سرمایه‌گذاری،حداقل موارد زیر قابل‌ تفکیک و شناسایی است: 1-انتخاب محل استقرار صنعت 2-تجهیز کارگاه و آماده کردن شرایط 3-ساختمان و سازه‌های ثابت 4-طراحی خطوط تولید 5-مذاکره و انعقاد قراردادهای فنی‌ (انتخاب تکنولوژی) 6-خرید ماشین‌آلات 7-نصب و راه‌اندازی 8-تولید آزمایشی 9-تولید تجاری 01-تولید انبوه مراحل فوق گاهی اوقات تحت عنوان فاز شکل 1-یک گانت چارت فرضی برای یک پروژه دو ساله (به تصویر صفحه مراجعه شود) صفر،فاز یک،فاز دو،فاز سه نیز طبقه‌بندی و نام‌گذاری شده و ترتیب و توالی عملیاتی هر پروژه منطبق با آن است. -انتخاب نسل تکنولوژی(تهیه پنیر به‌ روش سنتی یعنی ریختن شیر در لگن‌های‌ بزرگ‌ (VAT) ،انعقاد اولیه شیر در وت، جمع‌آوری لخته‌ها و قرار دادن آنها در قالب و نگهداری در سردخانه-یا تهیه شیر به روش‌ مدرن‌تر (UHT) یعنی تهیه پیش پنیر،ریختن‌ پیش پنیر در بسته‌بندی‌های مصرف کننده، انجام بقیه عمل انعقاد شیر در قوطی،تکمیل‌ بسته‌بندی و نگهداری در سردخانه) -بررسی حداقل ظرفیت‌ها در دو روش‌ فوق(مقدار شیر ورودی بعنوان ماده اولیه و هم‌چنین مقدار محصول نهایی) -مقایسه امکانات جمع‌آوری شیر تازه در فاصله 001 کیلومتری محل کارخانه در هر روز با آنچه که مورد نیاز می‌باشد(توضیح‌ اینکه برای تولید یک تن در روز به حدود 0056 تن شیر تازه احتیاج است). -پیش‌بینی ادغام شرکت با بنگاه‌هایی که‌ مواد اولیه مورد نیاز را تامین می‌کنند یا کالاهای‌ مشابهی تولید می‌نمایند و یا اینکه در توزیع این‌ محصولات فعالیت دارند(گسترش‌ سرمایه‌گذاری) در شکل 21-مراحل انجام یک فعالیت‌ تولیدی نشان داده شده است."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.