Skip to main content
فهرست مقالات

گزارش ایمنی - یک واقعه آتش سوزی

گزارشگر:

(4 صفحه - از 46 تا 49)

کلید واژه های ماشینی : شرکتهای بیمه ،حریق ،کشورهای در حال توسعه ،اطفاء حریق ،دلار ،اتکائی ،رستوران ،شرکتهای بیمه اتکائی ،وقوع ،شرکتهای اتکائی ،ساختمان هتل ،اطفاء ،آتش‌سوزی هتل ،حق بیمه ،حادثه آتش‌سوزی ،وقوع آتش‌سوزی ،قسمت رستوران ،وقوع حادثه ،وقوع حریق ،دلار حق بیمه ،کشورهای پیشرفته ،اطفاء نمایند ،ایجاد آتش‌سوزی ،موءسسه اتکائی ،بی‌احتیاطی کارگران ،حال توسعه ،اتکائی خصوصی ،اتکائی دولتی ،ایجاد شده ،قرار می‌گیرد

خلاصه ماشینی:

"تجزیه و تحلیل علل وقوع حادثه باتوجه به اینکه بازدید از حادثه چند روز پس از وقوع‌ آن صورت پذیرفته و نظر به ناشناخته بودن علت آن، احتمالات مختلفی که ممکن است موجد آتش‌سوزی‌ هتل شده باشد در ذیل مورد بررسی و تجزیه و تحلیل‌ قرار میگیرد: آتش‌سوزی ناشی از اتصالی برق اتصالی برق در هتل مذکور زمانی میتواند ایجاد آتش‌سوزی نماید که یک وسیله برقی مانند یخچال، فریزر،یخساز و امثال آن زیربار بوده و در کنار آن‌ مواد قابل اشتعال نیز وجود داشته باشد که شعله‌های‌ اولی آتش را بوجود آورده و با انتقال حرارت به یکی‌ از صور متداول(تشعشع،هدایت،جابجائی)موجبات‌ توسعه حریق را فراهم میآورد و بدلیل وجود تزئینات‌ خاصی که در رستوران وجود داشته آتش‌سوزی وسعت‌ چشمگیری پیدا میکند. آتش‌سوزی ناشی از بی‌احتیاطی کارگران اصولا"در اماکن عمومی حرفه‌ای،بی‌احتیاطی کارگران‌ مسئله ایست ممکن و پیش‌بینی نشده که میتواند موجد حوادث غیر مترقبه باشد که وقوع آن به اشکال گوناگون‌ امکان خواهد داشت از جمله انداختن ته سیگار روشن‌ برروی مواد قابل اشتعال،روشن‌گذاشتن اجاق برقی‌ کنار مواد قابل اشتعال،باز گذاشتن شیر گاز اجاق‌ خوراک پزی صور مختلف دخالت بی‌احتیاطی کارگران‌ را دروقوع یک حادثه آتش‌سوزی نشان میدهد،احتمالا" در صورتیکه حریق بعلت بی‌احتیاطی یک کارگر ایجاد شده باشد لازم است مواد آتش‌زای موجود در آشپزخانه‌ از داخل مظروف خود به بیرون نشت پیدا کرده و به‌ نزیک یک منبع حرارتی رسیده باشد که در اینصورت‌ میتواند محوطه آشپزخانه سپس رستوران را طعمه حریق‌ نموده و با توجه به وجود تزئینات داخل به طبقات بالا سرایت نماید."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.