Skip to main content
فهرست مقالات

حسابداری ضایعات، واحدهای معیوب و قراضه

نویسنده:

(3 صفحه - از 30 تا 32)

کلید واژه های ماشینی : ضایعات، حسابداری، واحدهای معیوب و قراضه، واحدهای، واحدهای معیوب، هزینه، هزینه ضایعات عادی، تخصیص هزینه ضایعات عادی، تولید، حسابداری ضایعات، سیستم هزینه‌یابی سفارش کار، هزینه‌های اضافی واحدهای معیوب، واحدهای قراضه، هزینه‌یابی، محصولات، سفارش، فروش واحدهای قراضه، واحدهای معیوب عادی، عادی، سفارش کار هنگام وقوع ضایعات، فروش، هزینه‌یابی سفارش کار هنگام وقوع، کار هنگام وقوع ضایعات غیرعادی، سربار، هزینه‌یابی سفارش کار و ضایعات، هزینه ضایعات عادی به سفارش، کنترل، تخصیص هزینه واحدهای معیوب، تخصیص، هزینه‌یابی مرحله‌ای و واحدهای معیوب

خلاصه ماشینی: "(به تصویر صفحه مراجعه شود) مقاله حسابداری ضایعات،واحدهای معیوب و قراضه در سالهای اخیر مدیران شرکتهای تولیدی توجه بیشتری به هزینه‌های ضایعات مبذول داشته و مهم‌تر از همه علاقه‌مند هستند که علل ضایعات تعیین گردد،تا بتوانند نسبت به کنترل و کاهش ضایعات و همچنین برای قیمت‌گذاری صحیح واحدهای سالم تصمیم‌گیری کنند. این سه دسته عبارتند از: 1-ضایعات: (Waste,Spoilage,Shrinkage) 2-واحدهای معیوب: (Defective"Reworked units") 3-قراضه: Scrap 1-ضایعات:واحدهایی از محصول هستند که به عبت دارانبودن‌ استاندارد تولید،به عنوان واحدهای سالم مورد قبول واقع نشده و دور انداخته می‌شوند یا به ارزش ناچیزی فروخته می‌شود. ب-تخصیص هزینه واحدهای معیوب به همه‌ی سفارشات: هنگامی که بوجود آمدن واحدهای معیوب در یک سیستم‌ هزینه‌یابی سفارش کار،مربوط به سفارش خاصی نبوده و به‌طور ذاتی در فرایند تولید وجود داشته باشد،هزینه‌های اضافی‌ واحدهای معیوب باید به جای منظور شدن به حساب یک‌ سفارش خاص،در حساب کنترل سربار ساخت ثبت شود تا از طریق نرخ جذب سربار بر روی همه سفارشات تخصصی یابد. سوالی که در مورد واحدهای قراضه مطرح‌ است،این است که هزینه‌ی این‌گونه ضایعات چه زمانی شناسایی‌ و در مدارک حسابداری ثبت می‌شود؟در زمان ایجاد و یا در زمان‌ فروش؟و چه مقدار از درآمد حاصل از فروش واحدهای قراضه‌ باید به حساب برده شود؟ 1-3-شناسایی قراضه در زمان فروش 1-1-3-واحدهای قراضه به یک سفارش خاص نسبت داده‌ می‌شوند:بعضی اوقات درآمد فروش واحدهای قراضه به‌ سفارشاتی جذب می‌شود که این‌گونه واحدهای قراضه را بوجود آورده‌اند."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.