Skip to main content
فهرست مقالات

تغذیه مادران در دوران بارداری

نویسنده:

(6 صفحه - از 32 تا 37)

کلید واژه های ماشینی : تغذیه مادران در دوران بارداری ،تغذیه ،مادر ،دوران بارداری ،جنین ،تغذیهء مادر در دوران بارداری ،شیر ،زنان ،وزن ،زایمان ،رشد جنین ،زن باردار ،آهن ،تغذیهء ،ماه ،مادران باردار ،پزشک ،دوران بارداری و شیردهی ،بهداشتی ،توصیه‌های تغذیه‌ای در دوران بارداری ،تغذیه با شیر مادر ،شیر مادر و تغذیهء شیر ،افزایش وزن در دوران بارداری ،وضع تغذیهء مادر در زمان ،وضع جسمی زن باردار ،مواد غذایی ،رژیم غذایی در دوران بارداری ،افزایش وزن ،توصیه ،وزن کم هنگام تولد

خلاصه ماشینی:

"مادر می‌بایستی بتواند شرایط مناسبی را برای رشد جنین خود تأمین کند و در وضعیت‌ خوب بارداری قرار داشته،بدون برخورد با مشکلی در زمان زایمان،بعد از زایمان و سرانجام در دوران شیردهی به پرورش فرزند خود بپردازد. جنین در طی ده ماه قمری،3 میلیون بار رشد می‌کند،لذا لازم است که مادر از زمان قبل‌ از بارداری از تغذیهء خوبی برخوردار باشد و این‌ وضعیت در دوران بارداری و بعد از زایمان نیز ادامه یابد تا کودک بتواند در کنار مادر نیازهای‌ تغذیه‌ای خود را تأمین کند و بخوبی رشد نماید. مقدار خونی که در هر بار خونریزی دفع می‌شود متغیر ات و مقدار آهن دفعی از این راه بطور متوسط 02 میلی‌گرم‌ تخمین زده می‌شود که غالبا این مقدار با آهن‌ موجود در رژیم غذایی جبران نمی‌شود و زنان‌ به آسانی در معرض ابتلا به کم خونی فقر آهن‌ قرار می‌گیرند؛به طوری که در دوران آبستنی و شیردهی که مقدار آهن مورد نیاز برای جنین، زایمان و شیردهی افزایش می‌یابد،هرگاه نیاز به‌ این مقدار اضافی جبران نشود،در طی دوران‌ بارداری و شیردهی کم خونی فقر آهن بوضوح‌ بروز می‌کند و تأثیراتی را در جنین،مادر و نوزاد به جای می‌گذارد. مادر باردار باید صبور باشد و بداند که این دوران زودگذر است و با کمی دقت‌ در انتخاب مواد غذایی خود،بخوبی می‌تواند آن را پشت‌سر بگذارد. در این‌ دوره مادر باید برنامهء غذایی خود را طوری‌ ترتیب دهد که هم رشد جنین بخوبی تأمین شود و هم اندوختهء کافی برای یک شیردهی موفق در آینده در نظر گرفته شده باشد."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.