Skip to main content
فهرست مقالات

تغذیه نوزاد با شیر مادر

نویسنده:

(6 صفحه - از 50 تا 55)

کلید واژه های ماشینی : شیر مادر، شیر، تغذیه نوزاد با شیر مادر، تغذیه، کودک، شیر مادر تغذیه، شیر گاو، شیر خوار، آثار بهداشتی شیر مادر، شیر خشک، تغذیه با شیر مادر، بیماریهای، آثار شیر دادن بر مادر، مادر بیش از شیر گاو، چربی، تغذیهء نوزاد با شیر مادر، شیر مادر کاملترین غذا، شیر مادر بیش از شیر، شیرخوار، چربی شیر مادر، ترکیب شیمیایی شیر مادر، بهداشتی، ترشح، آثار عاطفی شیر مادر، سن، ترکیب، پیوند، طفل، رشد، آثار ایمنی‌بخش شیر مادر

خلاصه ماشینی: "شیر مادر کاملترین غذا برای نوزاد انسان‌ است،زیرا تمام عوامل مغذی لازم برای رشد (به تصویر صفحه مراجعه شود) تغذیهء نوزاد با شیر مادر فاطمهء فلسفی کودک را در بر دارد. (به تصویر صفحه مراجعه شود) امروزه میزان شیر دهی در میان زنان تحصیل‌ کرده بالا رفته است که بیشتر براساس طبیعی‌ بودن این روش تغذیه و از طرف دیگر به دلیل‌ ویژگیهای بسیار تغذیه‌ای و بهداشتی آن است. -ویتامین‌ها:اگر مادر در دوران بارداری و شیر دهی خوب تغذیه شده باشد،همهء ویتامین‌های مورد نیاز کودک تا سن 6-4 ماهگی از راه شیر مادر تأمین می‌شود5. -تحقیقات نشان داده است کودکانی که در هفته‌های اول زندگی(به طور متوسط 4 هفته) از شیر مادر استفاده می‌کنند،در سنین 8-5 (به تصویر صفحه مراجعه شود) سالگی نسبت به آنان که از تغذیهء با شیر مادر محروم بوده‌اند،از ضریب هوشی بالاتری‌ برخوردار هستند6. -مکیدن پستان مادر به توسط نوزاد موجب‌ تولید پرولاکتین می‌شود که اگر شیرخوار در شبانه روز تنها با شیر مادر تغذیه شده،به او غذا و آشامیدنی داده نشود،تخمک گذاری در بسیاری از مادران به تأخیر می‌افتد4. علاوه بر این در کشورهای رو به رشد کاهش تغذیهء نوزاد با شیر مادر با بروز سوء تغذیه همراه است که‌ بر رشد مغزی و تکامل ذهنی کودک اثر می‌گذارد و ضرر اقتصادی جبران ناپذیری از نظر نیروی انسانی متوجه کشورها می‌کند. فرم اشتراک مجلهء آموزشی-تربیتی پیوند (به تصویر صفحه مراجعه شود) انجمن اولیاء و مربیان جمهوری اسلامی ایران نام و نام خانوادگی:میزان تحصیلات:سن:شغل: لطفا نشانی خود را به طور کامل و بدون غلط با ذکر شمارهء پلاک و کد پستی مرقوم دارید."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.