Skip to main content
فهرست مقالات

مهمترین و شایع ترین نوع مسمومیت غذائی مسمومیت های ناشی از مصرف غذای مانده و فاسد است

(4 صفحه - از 58 تا 61)

کلید واژه های ماشینی : سموم، مسمومیت غذائی مسمومیت‌های، مسمومیت غذائی مسمومیت‌های ناشی، فاسد، کودکان، مواد غذائی، علائم، علائم مسمومیت‌های عذائی برحسب مسمومیت، علائم مسمومیتهای غذائی، مواد غذائی خودداری، مسمومیت‌های عذائی برحسب مسمومیت ناشی، علائم مسمومیت، دست زدن به مواد غذائی، رفتار، بروز علائم مسمومیت، حرارت، سبزی غذاهای دریائی، مسمومیت‌های ناشی از مصرف، عوارض چشمی، آلودگی، مسمومیت ناشی از سموم، عوامل مسمومیتهای غذائی، سموم و میکربها، غذاهای دریائی، والدین، خودداری، ماهی، بروز، دوران نهفتگی، کلی

خلاصه ماشینی: "(به تصویر صفحه مراجعه شود) علائم علائم مسمومیت‌های عذائی برحسب مسمومیت ناشی از سموم و میکربهای مختلف متفاوتست علائم مسمومیتهای غذائی‌ بطور کلی عبارتند از: استفراغ،اسهال،دردهای عضلانی،تب،و عوارض چشمی‌ باید توجه داشت که در هر مسمومیت تمام علائم فوق‌ ممکنست وجود نداشته باشند بنابراین بمحض بروز یک یا چند علامت از علائم فوق باید به پزشک مراجعه نمود. روشهای پیشگیری برای پیشگیری از مسمومیتهای غذائی نکات زیر را رعایت نمائید: 1-مواد غذائی بخصوص گوشتهای خرد شده و شیرینی‌ های تر را فورا در یخچال یا جای خنک قرار دهید. 6-از قوطیهای حاوی مواد غذائی کنسرو شده که باد کرده باشند،استفاده نکنید و از باز کردن و چشیدن محتویات‌ آنها خودداری نمائید. در آنچه که‌ صورت فردی دارد باید بگوئیم که این حالات و رفتارها سبب میشوند که کودکان از عمل خود در عذاب بوده و از زندگی آنچنان‌که شایسته‌ است لذتی نبرند."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.