Skip to main content
فهرست مقالات

معرفی استانداردهای آیین کار برداشت و نگهداری محصولات کشاورزی

نویسنده:

(1 صفحه - از 41 تا 41)

کلید واژه های ماشینی : استانداردهای آیین کار برداشت، آیین کار برداشت و نگه‌داری، برداشت و نگه‌داری محصولات کشاورزی، آیین کار کاهش ضایعات گندم، محصول، کار برداشت و نگه‌داری محصولات، ضایعات، ضایعات هنگام برداشت محصولات، مساله مهم ضایعات محصول، ضایعات محصول در هنگام برداشت

خلاصه ماشینی:

"این معضل نه عمدی،که در اثر نداشتن دانش لازم،بی‌توجهی و سهل‌انگاری در هنگام برداشت بروز می‌نماید،با رعایت چند نکته‌ اساسی در برنامه‌ریزی کاشت و داشت محصولات و در هنگام برداشت این ضایعات می‌تواند به حد اقل‌ کاهش یابد با عنایت به اینکه تولید محصولات‌ کشاورزی از یک طرف نیازهای غذایی و تا حدی‌ صنعتی داخل کشور را تامین کرده و واردات این‌ محصولات را کاهش داده و از طرف دیگر،با تولید انبوه و مرغوب می‌تواند جایگاه مهمی را در صادرات و ارزآوری کسب نماید،بنابراین،بدیهی است که تولید بهینه محصولات-چه برای مصرف تاره و چه فرآوری‌ شده-می‌تواند نقش اساسی در بازاریابی آنها داشته باشد. به‌طور کلی،با توجه به مسایلی که همراه‌ مکانیزه شدن کشاورزی در تولید محصولات بروز نموده(مانند افزایش میزان ازت مضره و بقایای سموم‌ شیمیایی و وجود سموم حاصل از بیماری‌های گیاهی‌ و آفات مختلف)بایستی به‌طورجدی با این معضلات‌ برخورد کرد و راه حل اساسی برای آنها یافت. بدیهی‌ است که ضایعات هنگام برداشت محصولات می‌تواند باعث آلوده شدن زمین زراعی برای تولید محصول‌ بعدی شده و محصولات ضایع شده در هنگام برداشت‌ می‌توانند تمامی محصول نگهداری شده در انبار یا سردخانه را دستخوش خطر نابودی سازند."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.