Skip to main content
فهرست مقالات

معرفی نشریات و مجلات تشکل های وابسته به اتاق ایران/ خبرنامه اتحادیه میوه و تره بار: منتشر شد

(1 صفحه - از 56 تا 56)

کلید واژه های ماشینی : خبرنامه اتحادیه میوه و تره‌بار، خبرنامه اتحادیه صادرکنندگان میوه، اتحادیه صادرکنندگان میوه و تره‌بار، صادرکنندگان میوه و تره‌بار منتشر، اتاق ایران، اخبار، مجلات تشکل‌های وابسته به اتاق، سردخانه‌ها، نشریات و مجلات، تشکل‌های وابسته به اتاق بازرگانی

خلاصه ماشینی: "در این خبرنامه علاوه بر اخبار مربوط به این اتحادیه مطالب دیگری ازجمله فلسفه و خاصیت سفره هفت‌سین درج شده است. حسن یمین دبیر این اتحادیه در مقدمه این خبرنامه بااشاره به تولید 28 میلیون تن میوه و تره‌بار در سال 82 نوشته است:"از این میزان تولید حدود 20 الی 30 درصد در باغات و مزارع و در زمان حمل به بازار از بین می‌رود. در این خبرنامه همچنین با اشاره به فرا رسیدن نوروز و آیین بهار به خوراکی‌های تشکیل‌دهنده سفره هفت‌سین و ارزش‌های غذایی حیات‌بخش آنها اشاره کرده و نوشته است:"ایرانیان همواره با حفظ آیین شکوهمند و غرورآفرین نوروز با چیدن هفت خوراکی که با حرف سین شروع می‌شوند،پیام تغذیه سالم را سینه‌به‌سینه به نسل‌های دیگر منتقل کرده‌اند. " در این خبرنامه همچنین اخبار دیگری ازجمله نرخ صادراتی میوه و تره‌بار در سال 1383 که در کمیته نرخ‌گذاری به تصویب رسیده‌است به چشم می‌خورد."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.