Skip to main content
فهرست مقالات

کاکائو

نویسنده:

(5 صفحه - از 579 تا 583)

کلید واژه های ماشینی : کاکائو، درخت، تخمیر، نبات، کاشت، زمین، دانه‌ای، برزیل، حرارت، مغز

خلاصه ماشینی: "6-اخذ قسمت زیادی روغن آن،جهت تخمیر دانها محل مرطوب و مناسبی را در نظر گرفته و از برای این منظور دانهای کاکائو را مدت 5-6 روز داخل لاوک یا خم‌ پرآبی باید توده و متراکم کرد و برای اینکه عملتخمیر حتی الامکان در همه‌ قسمتهای لاوک متحد الشکل و یکسان انجام گیرد باید مراقب بود و همه روزه‌ دانها را زیرورو نموده کم‌م در اثر تخمیر درجه حرارت بالا رفته و تا 60(شصت) درجه میرسد و در پیرو آن اسید کربنیک از قسمت بالا متصاعد و از سوراخهای زیر کف لاوک شیرهء که در نتیجه گوشت میوه حاصل شده جاری و از سرازیر میشود و رفته‌رفته دانهای تخمیر شده و کاکائو که بدوا سفید بودند قهوهء تیره‌ میشوند و مغز دانها هم بنوبه خود از بنفشی تغییر و قهوه قرمز رنگ میگردند."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.