Skip to main content
فهرست مقالات

حفظ الصحه: محصولات حیوانی (4)

نویسنده:

مترجم:

کلید واژه های ماشینی : خوک، گوشت خوک، پنیر، سم، شیر، تخم‌مرغ، کرم، گوشتهای حیوانات مبتلی بانسان، خوردن گوشتهای مبتلی بانسان، مصرف، گوشتهای حیوانات مبتلی، مرض، نمک، سرب، خوردن گوشت خوک، بانسان، مبتلی، بیماری، سرایت، خوردن گوشت خوک سبب، مسمومیتهای، گاو، مواد غذائی حیوانی، کنسرو، خوردن گوشت خوک در انسان، گوشتهای حیوانات، طفیلی، گوشت خوک در انسان پیدا، خوردن گوشتش بانسان، خوردن گوشت

خلاصه ماشینی: "این نکته نگفته نماند که نمک‌پاشی در روی گوشت فقط سطح گوشت را ضدعفونی میکند ولی عمقش بحال خود باقی‌ میماند و میکربهای گوشت بحال خود باقی می‌مانند و مثال ذیل بخوبی مطلب را مدلل مینماید: گاو مادهء که مبتلی بدمل ران بود کشتند و محل مبتلی را بخوبی برداشته‌ و بقیه گوشت حیوان را در آب نمک غوطه‌ور کرده و پس از 24 ساعت گوشت‌ مزبور را کباب کرده و خوردند و کمی از آنرا برای فردا نهاده و کسانیکه از آن‌ تناول کردند مریض شدند از این مسئله این‌طور استنباط میشود که نمک‌ میکربها را تلف نکرده و حرارت حاصله جهة کباب کردن هم مساعدت به نمو میکربها نموده است بنابراین نمک هم خوب گوشترا حفظ نمیکند. عوارض حاصله از سموم غذائی مانده مانند قورمه مازندرانی و کنسروها در تحت اسم بوطولیسم از لحاظ علمی قلمداد شده‌اندصـ-آثار مسمویت عموما پس از 24 تا 26 ساعت بعد از خوردن غذا پیدا میشود(اغذیه مظنون)و از زمان ورود سم در بدن تا ظهور آثار مسمومیت خیلی کوتاه میباشد سم مزبور نهایت‌ تاثیر را در روی سلسله عصبانی دارد چنانچه در شخص مسموم استرخاء عضلات و اقسام فلج و تغییرات در ترشح عرق و ادرار و اسهال تولید و بعضی اوقات هم استفراغ‌ که با یبوست توام است ظهور مینماید."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.