Skip to main content
فهرست مقالات

یک میوه خوب و پر برکت

کلید واژه های ماشینی : سیب، معده، خواص، میوه خوب و پر، دردهای، اسید، طبی، یک میوه، میوه سیب گل میوه‌ها، خوردن سیب پخته، آب، امراض، مقدار ویتامین سیب، شروط لازم خوردن سیب، معالجه دردهای شریانی، امراض ذات الجنبی خوردن سیب، پوست سیب، خاکستر، معالجه، ازمنه، غذا بطوریکه هانری، اسید اورگانیک و آلبومین غذائی، معده و رفع حرارت معده، آب سیب، اثرات ضرربخشی در سیب تشخیص، سیب از جهت میوه، میزولد، آب گوارا، دردهای نقرس، آلبومین غذائی و آلبومین

خلاصه ماشینی: "با وجود این بعضی اثرات ضرربخشی در سیب تشخیص شده چنانچه‌ میزولد گفته بود وقتی سیب را که هنوز کاملا نرسیده است بخورند موجب‌ بعضی رنجوریهای معده و شکم خواهد شد و صفرا و زرداب تولید خواهد کرد بر حسب عقیده برون سیب دارای عناصر زیرین است: مقدار آب 84-خاکستر 38-قندردو کتور 8-ساکاروز(نوعی قند) 4-سلولوز 90-پنتوزان 50-لی نین 40-اسید لیبر 90-اسید کومینیه‌ 2-پاکتین 40-ماده چربی-30-پروتئین 10-چیزهای نامعین 3 بعلاوه پوتاس سود-سیلیس و مانیه پزی اوکسید فریک-آلومین کلور و اسید فوسفوریک نیز در سیب یافت میگردد نیرو و مقدار ویتامین سیب زیاد و دارای ویتامین(آ)و ویتامین(ب) و ویتامین(ث)است. ویتامین(ث)در پوست سیب خیلی زیادتر یافت میشود تا در خود سیب‌ هانری الک لرک و جمعی دیگر معتقدند که اگر آشغالهای سیب را در مدت‌ 15 دقیقه بجوشانند و پوستهای سیب را که بدقت خشک گردیده است کوبیده‌ و از آن گردی بسازند و بقدر یک قاشق سوپخوری از جوشانده مزبور و از این گرد مورد استعمال قرار دهند این وسیله یک داروی مؤثری خواهد بود برای معالجه و مداوای بعضی امراض شریانی و روماتیسم و نقرس و مرض‌ سنک مثانه و مجاری بول."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.