Skip to main content
فهرست مقالات

یک میوه خوب و پر برکت

کلید واژه های ماشینی : سیب، خواص، میوه خوب و پر، طبی، یک میوه، میوه سیب گل میوه‌ها، خوردن سیب پخته، آب، مقدار ویتامین سیب، شروط لازم خوردن سیب

خلاصه ماشینی:

"با وجود این بعضی اثرات ضرربخشی در سیب تشخیص شده چنانچه‌ میزولد گفته بود وقتی سیب را که هنوز کاملا نرسیده است بخورند موجب‌ بعضی رنجوریهای معده و شکم خواهد شد و صفرا و زرداب تولید خواهد کرد بر حسب عقیده برون سیب دارای عناصر زیرین است: مقدار آب 84-خاکستر 38-قندردو کتور 8-ساکاروز(نوعی قند) 4-سلولوز 90-پنتوزان 50-لی نین 40-اسید لیبر 90-اسید کومینیه‌ 2-پاکتین 40-ماده چربی-30-پروتئین 10-چیزهای نامعین 3 بعلاوه پوتاس سود-سیلیس و مانیه پزی اوکسید فریک-آلومین کلور و اسید فوسفوریک نیز در سیب یافت میگردد نیرو و مقدار ویتامین سیب زیاد و دارای ویتامین(آ)و ویتامین(ب) و ویتامین(ث)است. ویتامین(ث)در پوست سیب خیلی زیادتر یافت میشود تا در خود سیب‌ هانری الک لرک و جمعی دیگر معتقدند که اگر آشغالهای سیب را در مدت‌ 15 دقیقه بجوشانند و پوستهای سیب را که بدقت خشک گردیده است کوبیده‌ و از آن گردی بسازند و بقدر یک قاشق سوپخوری از جوشانده مزبور و از این گرد مورد استعمال قرار دهند این وسیله یک داروی مؤثری خواهد بود برای معالجه و مداوای بعضی امراض شریانی و روماتیسم و نقرس و مرض‌ سنک مثانه و مجاری بول."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.