Skip to main content
فهرست مقالات

آشپزباشی: بیسکویت؛ عصرانه ای لذیذ

(1 صفحه - از 73 تا 73)

خلاصه ماشینی:

"مدت تهیه خمیر بیسکویت:25 دقیقه زمان پخت:15 دقیقه تعداد:16 عدد بیسکویت مواد لازم: آرد:12 فنجان اندازه‌گیری،بیکینگ‌پودر 2 گرم،شکر 12 فنجان،کرهء خرد شده 25 گرم،تخم‌مرغ 1 عدد، وانیل یک قاشق چایخوری،نمک به اندازه لازم، طرز تهیه: مرحلهء اول:فر را با درجهء حرارت C 220 گرم کنید،آرد، نمک و بیکینگ‌پودر را با هم الک کنید. مرحلهء دوم:تخم‌مرغ را به همراه وانیل به مواد بالا بیفزایید و خوب ورز دهید تا زمانی‌که خمیر به شکل‌ گلوله درآید. سپس روی خمیر را با ورق پلاستیک‌ بپوشانید و به مدت 30 تا 60 دقیقه در یخچال بگذارید تا آماده شود. حالا بیسکویت‌ها را در سینی‌یی که‌ قبلا به کره آغشته کرده‌اید به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی‌که طلایی شوند. طعم گردو:خمیر را به‌اندازهء یک گردو گلوله کنید، سپس روی سینی کره مالیده شده قرار داده و بوسیله‌ یک چنگال آردی شده،گلوله را پهن کنید."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.