Skip to main content
فهرست مقالات

مائده های زمینی: دلمه پیاز با گوشت چرخکرده

نویسنده:

(1 صفحه - از 68 تا 68)

کلید واژه های ماشینی : دلمه پیاز با گوشت چرخ‌کرده، دلمهء پیاز با گوشت چرخ‌کرده، پوست پیاز در فر طلایی‌رنگ، قاشق سوپ‌خوری آب‌لیمو، لیموی، گرم گوشت چرخ‌کرده، قاشق سوپ‌خوری روغن، آب، فر، غذا پوست پیاز، گوشت چرخ‌کرده و کمی، قاشق، آب‌لیمو و ترخون خرد، فلفل به مقدار لازم، نمک و فلفل، درون پیاز، کلاه، پیاز درشت، مائده‌های زمینی، مایع دلمه، عدد تخم‌مرغ، سیر له‌شده تفت، جعفری و ترخون، سانتی‌گراد گرم، فلفل به‌آن اضافه، کمی چرب، مقدار لازم و سیر، موازد لازم، کمی روغن، گرم میل

خلاصه ماشینی: "(به تصویرصفحه مراجعه شود) دلمهء پیاز با گوشت چرخ کرده زهرا صیقلی موازد لازم: پیاز درشت 4 عدد،1 قاشق سوپ‌خوری روغن، 300 گرم گوشت چرخ کرده،دو قاشق غذاخوری‌ برنج،1 عدد تخم مرغ،یک قاشق سوپ‌خوری‌ آب لیمو یا آب یک لیموی تازه،جعفری و ترخون‌ به مقدار لازم و سیر یک حبه درشت،60 گرم‌ کره،نمک و فلفل به مقدار لازم. سپس درون پیاز را خالی کنید البته دقت کنید که کلفتی دیوارهء پیاز حفظ شود تا پس از پختن مواد از آن بیرون نریزد. سپس آنها را با گوشت‌ چرخ کرده و کمی روغن،رنج،جعفری و سیر له‌ شده تفت دهید. سپس مقدار کافی آب بریزید و بگذارید مدت‌ 20 دقیقه بپزد تا آب آن تبخیر شود و مایع تقریبا خشک نشود. سپس کرد،تخم مرغ،آب لیمو و ترخون خرد شده را اضافه کنید. و بگذارید حدودا یک‌ ساعت بپزد این غذا را می‌توانید سرد یا گرم میل‌ کنید."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.