Skip to main content
فهرست مقالات

مائده های زمینی: کیک برنج با پرتقال

نویسنده:

(1 صفحه - از 68 تا 68)

کلید واژه های ماشینی : کیک برنج با پرتقال، کیک برنج با پرتقالزهرا صیقلی، وانیل، شیر، تزئین، زردۀ تخم‌مرغ، مخلوط شیر و برنج اضافه، قاشق چای‌خوری، قالب، مواد لازم

خلاصه ماشینی:

"کیک برنج با پرتقال زهرا صیقلی (به تصویر صفحه مراجعه شود) مواد لازم: برنج 200 گرم پرتقال 2 عدد شکر 100 گرم زردۀ تخم‌مرغ 2 عدد خامۀ رقیق 20 سی‌سی وانیل 1/4 قاشق چای‌خوری شیر 1 لیتر طرز تهیه: برنج را 2 دقیقه بجوشانید. کیک برنج با پرتقال زهرا صیقلی (به تصویر صفحه مراجعه شود) مواد لازم: برنج 200 گرم پرتقال 2 عدد شکر 100 گرم زردۀ تخم‌مرغ 2 عدد خامۀ رقیق 20 سی‌سی وانیل 1/4 قاشق چای‌خوری شیر 1 لیتر طرز تهیه: برنج را 2 دقیقه بجوشانید. سپس وانیل را اضافه کرده بگذارید 30 تا 35 دقیقه بجوشد تا دانه‌های برنج نرم شود. سپس وانیل را اضافه کرده بگذارید 30 تا 35 دقیقه بجوشد تا دانه‌های برنج نرم شود. خامۀ کاملا سرد شده رابزنید و به مخلوط شیر و برنج اضافه کنید. خامۀ کاملا سرد شده رابزنید و به مخلوط شیر و برنج اضافه کنید."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.