خلاصه ماشینی:
"2. غذاها را به طور کامل بپزید بسیاری از موادغذایی خام،به خصوص گوشت سفید،گوشت قرمز و شیر غیر پاستوریزه ممکن است آلوده به میکروبهای بیماریزا باشند.
اگر مغز گوشت ظاهرا پخته شود، گاهی ممکن است هنوز خام باشد،بنابراین آنرا در فر بگذارید تا به طور کامل پخته شود.
در یک یخچال پر از موادغذایی،مغز غذاهای پخته شده با سرعتی که لازم است،خنک نمیشوند و هنگامیکه مغز غذا به مدت طولانی گرم بماند(بالاتر از 10 درجه)میکروبها رشد کرده و به سرعت تکثیر مییابند و باعث بیماری میشوند.
5. غذاهای پخته شده را به طور کامل دوباره گرم کنید این بهترین شیوهء حفاظت در برابر میکروبهایی است که طی ذخیرهسازی غذا رشد میکنند.
این آلودگی از طریق انتقال میکروب،میتواند مستقیم باشد،مثل زمانی که گوشت خام طیور با موادغذایی پخته شده در تماس است."