Skip to main content
فهرست مقالات

استیک دایان باس مخصوص

نویسنده:

(1 صفحه - از 69 تا 69)

کلید واژه های ماشینی : استیک دایان باس مخصوص، کیک و میمونهای شکلاتی، قاشق غذاخوری، ظرفی بزرگ خامه و کره، قاشق غذاخوری سس، میمونهای شکلاتی اضافه، تکه‌های کیک سرو، پلاستیک، سس مخصوص، فیله

خلاصه ماشینی:

"7. کیک‌ را به صورتی که طرف گرد آن بالا باشد در ظرف قرار دهید و با خامهء آماده شده، روی آن را کاملا بپوشانید،میمونهای‌ شکلاتی،برگها و آب‌نباتهای موزی را (به تصویر صفحه مراجعه شود) دورک کیک بچینید. بقیه‌ شکلاتهای قهوه‌ای را برای ساختن‌ چشمها و بینی بکار برید و آنها را در حدود 51 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا سفت شوند. (به تصویر صفحه مراجعه شود) استیک دایان غذایی فرانسوی است که با سایر استیک‌ها تفاوت دارد مواد لازم: فیله گوساله 3 قطعه 081 گرم قارچ 001 گرم ریز شده کره 05 گرم پیاز ریز شده 1 قاشق غذاخوری فلفل دلمه‌ای ریز شده 2 قاشق غذاخوری گوجه‌فرنگی(بدون دانه)2 عدد سس مخصوص 1 فنجان سس‌خوری خامه 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه: فیله‌ها را سرخ کنید و داخل ماهیتابه دیگری پیاز،فلفل‌ دلمه‌ای،قارچ و گوجه‌فرنگی را ریز کنید. سپس سس‌ مخصوص را اضافه کنید و بعد خامه و استیک‌ها را داخل سس قرار دهید و در ظرف بریزید و بکشید."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.