Skip to main content
فهرست مقالات

عصاره میوه ها و خاصیت ضدعفونی کنندگی

نویسنده:

(1 صفحه - از 43 تا 43)

کلید واژه های ماشینی : عصاره میوه‌ها و خاصیت ضدعفونی، میوه‌ها و خاصیت ضدعفونی کنندگی، میوه‌ها معادن سرشار مس، خاصیت ضد عفونی کنندگی، عفونی، معادن سرشار مس و آهن، گریپ‌فروت، مقادیر زیادی آهن و مس، حصبه، سلولز، املاح، پوست، گردو، روده، بدن، میوه‌ها بیشترین اثر، بیماری‌های، بیشترین مقدار مس، مقادیر زیادی املاح، ویتامین A، ویتامین E، فواید هویج پخته، تغذیه، تولید مواد معدنی، ویتامین B، عصارهء میوه‌ها، هویج خام، مقدار کلسیم موجود، شیرین‌تر، بیشترین

خلاصه ماشینی: "مقدار ویتامین A و بتاکاروتن در این‌ میوه با رنگ گوشت آن تناسب دارد،هرچه گوشت‌ آن تیره‌تر باشد،مقدار این مواد نیز بیشتر است. به علاوه وجود قند و اسیدهای آلی و ویتامین B در میوه‌ها بیشترین اثر را در رفع یبوست ایفا می‌کنند. میوه‌ها معادن سرشار مس و آهن میوه‌ها با داشتن مقادیر زیادی املاح،عامل تولید مواد معدنی‌ هستند و به بدن ما ترکیب خاص و مطلوبی از املاح مدنی‌ می‌بخشند. هم‌چنین از آنجا که میوه‌ها دارای مقادیر زیادی آهن و مس‌ هستند،می‌توانند در تولید گلبول قرمز نیز نقش به‌سزایی‌ داشته باشند. گردو در مقایسه با سایر میوه‌ها دارای بیشترین مقدار مس است‌ و توت‌فرنگی،انجیر،بادام و موز نیز سرشار از آهن هستند. ضمنا در همه‌ میوه‌ها املاح به شکل نمک معمولی یعنی کلر و سدیم موجود نیست بلکه در گلابی و گوجه و بلوط به مقدار جزئی با این‌ ترکیب یافت می‌شود،به همین جهت میوه‌ها برای رژیم‌ غذایی(بیماران قلبی و کلیوی)بسیار مناسب هستند."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.