Skip to main content
فهرست مقالات

اسفناج تقویت کننده اعصاب

مترجم:

(1 صفحه - از 40 تا 40)

خلاصه ماشینی:

"اسفناج تقویت‌کنندهء اعصاب اسفناج،یکی از مهمترین منابع ویتامین‌های‌ DṣCṣBṣA ،املاح معدنی،کلسیم،فسفر و آهن بسیار زیاد است. اسفناج برای رشد دندان‌ها و رفع مشکلات‌ استخوانی شامل شکستگی‌ها و ترمیم استخوان‌ بسیار مفید است. اسفناج به علت داشتن‌ سکرتین،روی ترشحات معده،روده و لوز المعده‌ تأثیر نیرودهنده‌ای داشته و توانایی دستگاه‌ گوارش را برای هضم مواد غذایی تقویت‌ می‌کند،همچنین محرک غدهء مترشحهء دستگاه‌ گوارش بوده و برای حرکات روده که به هنگام‌ هضم و جذب غذا صورت می‌گیرد،مفید است. اسفناج به واسطهء داشتن آهن غنی،برای رفع‌ (به تصویرصفحه مراجعه شود) کم‌خونی،عمل خون‌سازی و تولید گلبول‌های‌ قرمز خون بسیار حائز اهمیت است. برای افزایش شیر مادران شیرده و رشد کودکان، همواره خوردن اسفناج خام یا پخته توصیه‌ می‌شود. رایج‌ترین غذاهایی که در کشور ما با اسفناج تهیه‌ می‌شود عبارتند از:خورشـ آلواسفناج،نرگسی‌ (اسفناج تفت داده‌شده به همراه پیازداغ و تخم مرغ)و بورانی(مخلوط ماست و اسفناج‌ پخته)،سوپ اسفناج نیز از جمله سوپ‌های‌ بسیار لذیذ است."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.