Skip to main content
فهرست مقالات

روش صحیح نگهداری از مواد غذایی

نویسنده:

(1 صفحه - از 61 تا 61)

خلاصه ماشینی:

"» مردی به امام صادق(ع)عرض کرد:«من شیر خورده‌ام و به من آسیب‌ رسیده است. »حضرت صادق فرمود:«شیر هیچگاه به احدی لطمه‌ نمی‌زند،اما تو با شیر،چیز دیگری خورده‌ای که برایت ضرر داشته و گمان‌ می‌کنی که شیر به تو زیان رسانیده است. -مدت زمان لازم برای حرارت دادن برخی از سبزیها قبل از فریزشدن‌ به شرح زیر است: (به تصویرصفحه مراجعه شود) روش صحیح نگهداری از مواد غذایی اسفناج حرارت دان:2 دقیقه سرد کردن:4 تا 5 دقیقه لوبیاسبز حرارت دادن:4-2 دقیقه سرد کردن:3 تا 5 دقیقه بامیه حرارت دادن:4-2 دقیقه سرد کردن:3 تا 5 دقیقه باقلا حرارت دادن:5/2-2 دقیقه سرد کردن:5 دقیقه هویج حرارت دادن:4-3 دقیقه سرد کردن:5 دقیقه گل‌کلم لیلا دیانی حرارت دادن:3 دقیقه سرد کردن:4 تا 5 دقیقه کدو قطعه‌شده حرارت دادن:5/3 دقیقه سرد کردن:5 دقیقه نخود سبز حرارت دادن:5-1 دقیقه سرد کردن:3 دقیقه کرفس حرارت دادن:3 دقیقه سرد کردن:5 دقیقه قارچ کامل حرارت دادن:4-3 دقیقه سرد کردن:3 دقیقه"

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.