Skip to main content
فهرست مقالات

سبزیجات، پخته یا خام؟

نویسنده:

(2 صفحه - از 40 تا 41)

کلید واژه های ماشینی : سبزیجات، پخت، پخت سبزیجات تغییرات شیمیایی، قند، هضم، سبزیجات تغییرات شیمیایی در ساختمان، مواد سبزیجات داخل آب، مصرف، مواد معدنی داخل آب، آب سبزیجات پخته مورد استفاده

خلاصه ماشینی: "بدون اغراق،برای آسان‌کردن استفاده‌ و به دلیل عادت ماست که نوع و نحوهء استفاده از سبزیجات‌ به صورت نادرست رایج شده است،درحالی که روش مصرف‌ سبزیجات گروهی از رستنی‌ها هستند که به چند دسته‌ تقسیم می‌شوند: -سبزیجاتی که ریشهء آنها مورد مصرف قرار می‌گیرد،مانند هویج،چغندر و تربـ -سبزیجاتی که ار غده‌های زیرزمینی آنها استفاده می‌شود، مانند سیب‌زمینی -سبزیجاتی که برگ آنها برای تغذیه به کار می‌رود؛مثل‌ کاهو،اسفناج و کلم -سبزیجاتی که میوه آنها مورد مصرف قرار می‌گیرد؛مثل‌ خیار و گوجه‌فرنگی -انواع قارچ‌های خوراکی درحقیقت ساختمان بیشتر سبزیجات از چهار نوع ماده اصلی‌ یعنی قند،آلبومین،چربی و ماده معدنی تشکیل شده‌اند و پرواضح است که میزان این مواد در سبزیجات متفاوت‌ یکسان نیست. پخت‌ سبزیجات‌ تغییرات‌ شیمیایی در ساختمان‌ سلولزی آنها ایجاد نمی‌کند، اما باعث‌ می‌شود غشاء یاخته‌ها نرم‌ شده و هضم‌شان‌ آسان‌تر شود و از این طریق‌ مواد نشاسته‌ای‌ بهتر جذب‌ گردند سبزیجات‌ هنگامی که به‌ پوره تبدیل‌ می‌شوند، برای هضم، حالت‌ مساعدتری‌ دارند"

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.