Skip to main content
فهرست مقالات

سبزیجات، پخته یا خام؟

نویسنده:

(2 صفحه - از 40 تا 41)

کلید واژه های ماشینی : نحوهء استفاده از سبزیجات ،مواد معدنی ،استفاده از سبزیجات ،پخته ،خام ،تغییرات شیمیایی ،پخت سبزیجات ،مصرف سبزیجات ،سبزیجاتی ،مورد مصرف ،پخته شدن ،نحوهء مصرف ،نحوهء استفاده ،نحوهء ،داخل آب ،شیمیایی ،جذب گردند ،ایجاد نمی‌کند

خلاصه ماشینی:

"بدون اغراق،برای آسان‌کردن استفاده‌ و به دلیل عادت ماست که نوع و نحوهء استفاده از سبزیجات‌ به صورت نادرست رایج شده است،درحالی که روش مصرف‌ سبزیجات گروهی از رستنی‌ها هستند که به چند دسته‌ تقسیم می‌شوند: -سبزیجاتی که ریشهء آنها مورد مصرف قرار می‌گیرد،مانند هویج،چغندر و تربـ -سبزیجاتی که ار غده‌های زیرزمینی آنها استفاده می‌شود، مانند سیب‌زمینی -سبزیجاتی که برگ آنها برای تغذیه به کار می‌رود؛مثل‌ کاهو،اسفناج و کلم -سبزیجاتی که میوه آنها مورد مصرف قرار می‌گیرد؛مثل‌ خیار و گوجه‌فرنگی -انواع قارچ‌های خوراکی درحقیقت ساختمان بیشتر سبزیجات از چهار نوع ماده اصلی‌ یعنی قند،آلبومین،چربی و ماده معدنی تشکیل شده‌اند و پرواضح است که میزان این مواد در سبزیجات متفاوت‌ یکسان نیست. پخت‌ سبزیجات‌ تغییرات‌ شیمیایی در ساختمان‌ سلولزی آنها ایجاد نمی‌کند، اما باعث‌ می‌شود غشاء یاخته‌ها نرم‌ شده و هضم‌شان‌ آسان‌تر شود و از این طریق‌ مواد نشاسته‌ای‌ بهتر جذب‌ گردند سبزیجات‌ هنگامی که به‌ پوره تبدیل‌ می‌شوند، برای هضم، حالت‌ مساعدتری‌ دارند"

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.