خلاصه ماشینی:
"در حالیکه بسیاری از مواد افزودنی طبیعی نیز دارای مواد ترکیبی و شیمایی هستند که حتی ممکن است در برخی موارد باعث ایجاد بیماریهای کشنده شوند افزودنیهای خوراکی و سلامت انسان (به تصویرصفحه مراجعه شود) شاید بهندرت بتوانید مواد غذایی مورد استفاده خود را به صورتی تهیه کنید که دارای افزودنیهای گوناگون نباشند.
در حالیکه بسیاری از مواد افزودنی طبیعی نیز دارای مواد ترکیبی و شیمایی هستند که حتی ممکن است در برخی موارد باعث ایجاد بیماریهای کشنده شوند،و یابا تأثیر مستقیم و (به تصویرصفحه مراجعه شود) غیر مستقیم،به بافتهای بدن آدمی آسیب برسانند.
به این ترتیب بدن ما،به خصوص با پیشرفت دانش صنایع غذایی برخلاف آنچه انتظار میرود،در معرض خطرات بسیاری قرار میگیرد،مگر آنکه وزارت درمان و آموزش پزشکی به صورت گستردهتری استفاده از افزودنیها را بررسی نموده و تنها با نقش بستن کلمهء مجاز،پس از کلمهء افزودنیها،وظیفه خود را پایان یافته نداند و تولیدکنندگان مواد گوناگون غذایی نیز علاوه بر توجه به سودآوری مواد تولید شده،بیش از پیش سلامت افراد و به خصوص مصرفکنندگان را در نظر داشته باشند."