خلاصه ماشینی:
"خیار در اکثر کشورها،محصول عمده و مهمی به حساب میآید و نهمین محصول گیاهی در سرتاسر جهان محسوب میشود،مثلا در هندوستان و اروپای مرکزی خیار را خرد کرده،با سبزیهای مختلف و ماست مخلوط مینمایند و به عنوان سالاد مصرف میکنند.
اهالی سرزمینهای یاد شده خیار (به تصویرصفحه مراجعه شود) داخل خیار را پر از مواد غذایی گوناگون کرده و میپزند و یا به عنوان یک غذای مکمل پخته شده مورد استفاده قرار میدهند.
پانوشتها: (1)-اسید فولیک (Folic asid) :ویتامین 12 B :یک اسید آلی مهم در بدن (2)-جیرهء غذایی توصیه شده RDA Recommeded Dietary Allowamce ترکیبات شیمایی خیار از تجزیه 100 گرم خیار،مواد زیر را بدست آوردهاند: (به تصویرصفحه مراجعه شود) امیر دیوانی هرچند خیار با کدو تنبل و کدو حلوایی همتیره است، ولی به اندازهء هیچیک از آنها خاصیت غذایی ندارد خیار در اکثر کشورها، محصول عمده و مهمی به حساب میآید و نهمین محصول گیاهی در سرتاسر جهان محسوب میشود"