Skip to main content
فهرست مقالات

کیوی و خواص آن

نویسنده:

(2 صفحه - از 46 تا 47)

کلید واژه های ماشینی : کیوی، میوهء کیوی سفت، کشتگاه نخستین کیوی، کیوی و خواص، آنزیم، الیاف گیاهی حل شدنی، نرم، مصرف، پتاسیم و الیاف گیاهی، مقدار زیادی ویتامین

خلاصه ماشینی:

"(به تصویرصفحه مراجعه شود) امیر دیوانی کشتگاه‌ نخستین کیوی، چین بوده و به‌ «انگور فرنگی‌ چینی»شهرت‌ داشته تا اینکه‌ باغداران‌ زلاندنویی‌ اسمش را عوض کرده و به صدورش‌ همت‌ گماشته‌اند کیوی‌ و خواص آن فواید: -منبع سرشار از ویتامین«ث» -منبع غنی پتاسیم و الیاف گیاهی -نرم‌کنندهء گوشت کیوی از بیرون به تخم مرغ پرزدار قهوه‌ای رنگی شباهت‌ دارد و از آن گوشت سبز و براقش با حلقه‌ای از دانه‌های‌ ریز و سیاه دیده می‌شود. یک کیوی‌ بزرگ چهار اونسی(هر اونس برابر است با 35/28 گرم یا (به تصویرصفحه مراجعه شود) یک شانزدهم پوند)بیش از 100 میلی‌گرم از این ماده را دارد. 2-برای مصرف سریع میوهء کیوی سفت می‌توان آن را در کیسه‌های نایلونی همراه یک عدد سیب قرار داد و پس از کمی نرم شدن بلافاصله مصرف نمود. 3-برای نگهداری طولانی کیفی می‌توان میوه‌های سفت‌ (به تصویرصفحه مراجعه شود) را در داخل کیسه‌های نایلونی،در قسمت پایین یخچال قرار داد و مراقبت نمود که به محض نرم شدن به مصرف برسد."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.