خلاصه ماشینی:
"(به تصویرصفحه مراجعه شود) امیر دیوانی کشتگاه نخستین کیوی، چین بوده و به «انگور فرنگی چینی»شهرت داشته تا اینکه باغداران زلاندنویی اسمش را عوض کرده و به صدورش همت گماشتهاند کیوی و خواص آن فواید: -منبع سرشار از ویتامین«ث» -منبع غنی پتاسیم و الیاف گیاهی -نرمکنندهء گوشت کیوی از بیرون به تخم مرغ پرزدار قهوهای رنگی شباهت دارد و از آن گوشت سبز و براقش با حلقهای از دانههای ریز و سیاه دیده میشود.
یک کیوی بزرگ چهار اونسی(هر اونس برابر است با 35/28 گرم یا (به تصویرصفحه مراجعه شود) یک شانزدهم پوند)بیش از 100 میلیگرم از این ماده را دارد.
2-برای مصرف سریع میوهء کیوی سفت میتوان آن را در کیسههای نایلونی همراه یک عدد سیب قرار داد و پس از کمی نرم شدن بلافاصله مصرف نمود.
3-برای نگهداری طولانی کیفی میتوان میوههای سفت (به تصویرصفحه مراجعه شود) را در داخل کیسههای نایلونی،در قسمت پایین یخچال قرار داد و مراقبت نمود که به محض نرم شدن به مصرف برسد."