خلاصه ماشینی:
"بهترین غذاها آن دستهاند که باعث میشوند قند خون بدن انسان به آرامی و آهستگی و دقیقا ازدیاد پیدا کند جدیدترین نوع برنامه غذایی (به تصویرصفحه مراجعه شود) گروهی از متخصصان روش تازهای برای طبقهبندی ارزش غذایی مواد خوراکی،ابداع کردهاند که به افراد چاق اجازه میدهد تناسب اندام خود را،حتی با خوردن غذاهای چرب و شیرین همچنان حفظ کنند.
(به تصویرصفحه مراجعه شود) افرادی که میخواهند از چاقی بدن خود بکاهند و درعینحال به سلامت خویش لطمه نزنند،باید به غذاهایی توجه کنند که دارای شاخص«جی آی» پایین و چربی کم و در عین حال فیبر زیاد و سرشار از انواع ویتامینها هستند.
(به تصویرصفحه مراجعه شود) شاخص «جی آی» باید در ارتباط با دیگر عوامل مورد استفاده قرار گیرد و نباید از آن به عنوان تنها معیار تشخیص غذاهای مناسب استفاده شود کسانیکه از چاقی و احساس گرسنگی دائم در عذاب هستند،باید با استفاده از یک برنامه تدریجی، غذاهایی را که دارای «جی آی» پایین و چربی کم و ویتامین زیادند در برنامه غذایی خود جای دهند"