Skip to main content
فهرست مقالات

هرم راهنمای غذایی و انتخاب غذای روزانه

نویسنده:

(2 صفحه - از 28 تا 29)

کلید واژه های ماشینی : هرم راهنمای غذایی، سروینگ، مواد مغذی، فنجان، سبزیجات، شیر، مصرف، مواد غذایی در روز اندازه، تغذیه، چربی، انرژی، غذای روزانه، کودکان، مواد غذایی، اندازه، تعداد سروینگ، نان، زنانی، سروینگ از گروه غلات، پنیر، راهنمای غذایی و انتخاب، هرم گروه چربیها، سروینگ از گروه گوشت، هرم گروه غلات، مقدار معینی مصرف، برنج و ماکارونی، کالری در روز، مصرف چربی، گرم گوشت، گروه از مواد غذایی

خلاصه ماشینی: "تعداد سروسینگ‌های روزانه هر فرد بستگی به سن،جنسیت و طرز زندگی‌ هرکسی برای تأمین‌ نیازهای خود به مواد مغذی،باید از کلیه‌ گروههای غذایی به‌ مقدار معینی مصرف‌ نمایید (به تصویرصفحه مراجعه شود) وی دارد. بچه‌های زیر هفت سال از نظر تنوع به همان غذاهایی نیاز دارند که دیگر اعضا خانواده،ولی کالری مورد نیاز روزانه کودکان کمتر از 1600 کالری می‌باشد،یعنی می‌توانید برای‌ تعداد سروینگ‌های روزانه هر فرد بستگی به سن،جنسیت و طرز زندگی وی دارد آنها سروینگ‌های‌ کوچکتری در نظر بگیرید،ولی در نظر داشته‌ باشید حتما باید روزی دو فنجان‌ شیر به آنها داده شود. هر گروه‌ از مواد غذایی یاد شده فقط بعضی‌ از مواد مغذی مورد نیاز را در اختیار شما قرار می‌دهد و هیچکدام از گروه‌ها به تنهایی حاوی تمام مواد مغذی مورد نیاز بدن نیست،علاوه براین به‌ خاطر داشته باشید که هیچ گروهی مهمتر از گروه دیگر نیست و برای‌ حفظ سلامتی به مصرف همه گروه‌ها نیاز می‌باشد."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.