Skip to main content
فهرست مقالات

آنچه لازم است درباره تخم مرغ بدانیم

مترجم:

(2 صفحه - از 30 تا 31)

کلید واژه های ماشینی : تخم، تخم‌مرغ، تخم مرغ، کلسترول، گوشت قرمز، کالری، مقدار کالری تخم مرغ، مواد غذایی، چربی، بیماری

خلاصه ماشینی: "مقدار کالری‌ تخم مرغ نسبت به مواد غذایی دیگر نظیر گوشت سفید،گوشت قرمز، ماهی،آجیل و تنقلات نسبتا کمتر است. مقدار چربی اشباع شدهء تخم مرغ در مقایسه با دیگر غذاهای حیوانی متعادل است و میزان‌ کالری آن در صورتی که برای تهیه‌اش‌ چربی اضافه نشود،نسبتا پائین است. تخم مرغ منبع سرشاری از یک‌ مادهء غذایی نیست،بلکه شامل‌ انواع زیادی از مواد غذایی است (به تصویرصفحه مراجعه شود) از دیدگاه اقتصادی،تخم مرغ‌ نسبت به دیگر غذاهای‌ پروتئینی حیوانی که سهم‌ تغذیه‌ای مشابه‌ای در رژیم‌ غذایی دارند،قیمت کمتری دارد حقیقت چیست؟ بسیاری از پزشکان به بزرگسالان،کودکان و حتی کسانی که میزان‌ کلسترول خونشان پائین است توصیه می‌کنند عادات غذاییشان را طوری‌ تنظیم نمایند که بتوانند میزان کلسترولشان را در سطح پائینی نگه دارند. باکتری سالمونلا از آنجا که مصرف‌کننگان قادر نیستند آلودگی سالمونلا را تشخیص دهند،باید تمام تخم مرغهای خام مورد آزمایش قرار گیرند و در صورت آلودگی،همان اقدامات‌ احتیاطی که درمورد مرغ خام،گوشت قرمز خام و دیگر غذاهای دارای منشاء حیوانی‌ به‌کار می‌رود،در موردشان به‌کار گرفته‌ شود."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.