Skip to main content
فهرست مقالات

کار در خانه

نویسنده:

(1 صفحه - از 69 تا 69)

کلید واژه های ماشینی : پنیر، نمک، کار در خانه، پنیر کپک‌زده، گوشت سوخت، حوله، قند، آب، مریم سرمدی، جیغ

خلاصه ماشینی:

"به جای این کار یک حوله تمیز را در یک لگن کوچک آب گرم‌ خیس کنید،فقط جیغ نزنید،و بعد آن را محکم فشار دهید و در اصطلاح بچرخانید،گوشت را داخل حوله قرار دهید و با حوله بپوشانید و بعد از 10 دقیقه گوشتها را خارج کنید و قسمتهای شوخته را با چاقو بتراشید. پنیر کپک زده را در ظرفی که دردار است قرار دهید و مقداری قند (پنج یا شش حبه)درون ظرف قرار دهید. - پنیر را با چه کاردی باید ببرم؟ پنیر را با کارد نباید برید. پنیر را داخل یک سینی بگذارید و یک‌ متر نخ قرقره بردارید و با دو دست،دو طرف نخ را بگیرید و با فشار از بالا به پایین بکشید. نمی‌شود به هر غذایی،هروقت که دلمان‌ خواست نمک بزنیم؛ به سوپ و آبگوشت قبل از جوش آمدن آب نمک بزنیم،به‌ گوش کمی قبل از اینکه از روی گاز برداریم نمک می‌زنیم،و سبزیجات‌ کاملا باید در آب نمک‌دار جوشانده و پخته شوند."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.