Skip to main content
فهرست مقالات

قلیه ماهی

نویسنده:

(1 صفحه - از 33 تا 33)

خلاصه ماشینی:

"طرز تهیه: پیاز را رنده کرده می‌گذاریم طلایی شود. بعد سیر رنده شده را به آن اضافه می‌کنیم. سپس سبزی را پاک و خرد کرده(مانند سبزی قرمه‌ باید خوب خرد شده باشد)داخل پیاز و سیر می‌ریزیم تا سرخ شود. بعد آرد و نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم. البته ماهی را زمانی باید اضافه کنیم که خیلی له نشود."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.